Απίστευτη προσβολή της Εύης Βατίδου on air σε συνεργάτιδά της! Η ανεκδιήγητη ατάκα που \"πάγωσε\" τους πάντες στο πλατό! (βίντεο)

Απίστευτη προσβολή της Εύης Βατίδου on air σε συνεργάτιδά της! Η ανεκδιήγητη ατάκα που \
Η Εύη Βατίδου εμφανίστηκε πραγματικά έξω φρενών στη σημερινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια του Summer Style δεν μπορούσε να χαλιναγωγήσει τα νεύρα της, και δεν δίστασε μάλιστα να προσβάλλει on air τη συνεργάτιδά της, δημοσιογράφο Βάσια Γρηγοράκου, με μία ανεκδιήγητη ατάκα!

Στην εκπομπή παρουσιαζόταν η εντυπωσιακή ντουλάπα της Mariah Carey. Η δημοσιογράφος εξέφρασε την άποψη ότι κάθε γυναίκα, αλλά και η ίδια, θα ήθελε μια τέτοια ντουλάπα, ατάκα που πυροδότησε την έκρηξη της παρουσιάστριας η οποία είπε το εξής απίστευτο: "Ε όχι και θέλει κάθε γυναίκα να έχει τέτοια ντουλάπα. Τις ρώτησες τις γυναίκες; Για να έχεις τέτοια πρέπει να πληρώνει ενοίκιο 50 τετραγωνικά! Τι μου λες τώρα; Διαβάστε παρακάτω...

Φτιάξε δυο ράφια και φτιάξε δωμάτιο, βάλε τα παπουτσάκια σου τα 3-4, γιατί δεν βλέπω να έχεις και 1000 παπούτσια, εδώ δεν έχουμε εμείς, και φτιάξε την γκαρνταρόμπα!" Τι να πει κανείς, πραγματικά τα λόγια περιττεύουν. Δείτε και μόνοι παρακάτω στο βίντεο που ακολουθεί το απίστευτο περιστατικό:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η συγκινητική ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη και η αποκάλυψη για τον όγκο: «Πιστεύω στα θαύματα…»

Άσχημη εξέλιξη για τον Πορτογάλο νικητή της Eurovision! Σε κρίσιμη κατάσταση η υγεία του! Περιμένουν ένα θαύμα…

«Για πολλά χρόνια αισθανόμουν φόβο και τρόμο για το Θεό, δεν μπορούσα να…»: Συγκλονίζει η εξομολόγηση Ελληνίδας ηθοποιού! Ο λόγος για την…