Η εγκυμοσύνη την ομόρφυνε πολύ! Τα νυχτοπερπατήματα της Μαριέττας Χρουσαλά στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης (Photos)

Η εγκυμοσύνη την ομόρφυνε πολύ! Τα νυχτοπερπατήματα της Μαριέττας Χρουσαλά στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης (Photos)
Διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της καθώς σε λίγους μήνες θα κρατάει στα χέρια της τον τρίτο καρπό του έρωτά της με τον Λεό Πατίτσα.

Η Μαριέττα Χρουσαλά, αποφάσισε να αποτραβηχτεί από την τηλεόραση και τα φώτα της δημοσιότητας και να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της και την φροντίδα της οικογένειας της. Εκτός από αυτά όμως έχει και την εταιρεία της "marietta's fantasy" και φίλους τους οποίους φροντίζει να μην παραμελεί. διαβάστε παρακάτω...

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μοιράζεται στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της είτε οικογενειακά είτε φιλικά είτε επαγγελματικά. Το βράδυ της Κυριακής, λοιπόν, αποφάσισε να το περάσει με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και μέσα από το προφίλ της μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την προετοιμασία του μακιγιάζ της και της ενδυμασίας της. Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:







 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μακράν καλύτερο από τον Άγιο Δομίνικο και το Survivor! Δείτε που θα γυριστεί το «Nomads» και θα καταλάβετε… (Photos & Video)

Τα νυχτοπερπατήματα της Τζίνας Αλοιμόνου μετά το διαζύγιο με τον Βαρδυνογιάννη και την φημολογούμενη σχέση του με την Σάσα Σταμάτη.

Τον έκραξαν που έκανε δίδυμα παιδιά στα 78 του κι εκείνος απάντησε! Το δημόσιο ξέσπασμα του Γιάννη Ξαρχάκου…