Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Θα σας βγει το μάτι! Το «πλωτό παλάτι» του Λεών Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά που βγήκε σε πλειστηριασμό! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του... (Photos)

Θα σας βγει το μάτι! Το «πλωτό παλάτι» του Λεών Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά που βγήκε σε πλειστηριασμό! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του... (Photos)
News 04.09.2017 15:43
Follow us on Google News

Flashback!

Ο εγγονός του Λέοντος Λαιμού, ο εφοπλιστής Λέο Πατίτσας, αναγκασμένος λόγω της κρίσης και του... ΣΔΟΕ, τότε, έβγαλε στο σφυρί το σούπερ γιοτ «Mirage» που είχε στην κατοχή του -επιτομή της χλιδής- και στο οποίο διοργάνωσε το bachelor party του, ενώ είχε αποτελέσει και το γαμήλιο δώρο του στη Μαριέττα. διαβάστε παρακάτω...Mε το σκάφος κατασκευής 2010, το πολυσυζητημένο ζευγάρι στο μήνα του μέλιτος είχε πραγματοποίησε κρουαζιέρα στις Κυκλάδες, ενώ όργωσε Αιγαίο και Ιόνιο. Η κρίση, όμως, δεν το άφησε στο απυρόβλητο: Από τη μία τα τεκμήρια, από την άλλη το σκάνδαλο με το ΣΔΟΕ που έκανε «ντου» στο «Mirage» τότε και το είχε δεσμεύσει, ανάγκασε τον Λέων και τη Μαριέττα, μερικούς μήνες μετά, να αποχωριστούν το «πλωτό παλάτι» τους.

Ωστόσο κανείς δεν ξέρει μέχρι και σήμερα σε ποιανού τα χέρια πέρασε.

Το Youweekly.gr βρήκε φωτογραφίες από το εσωτερικού του γιοτ και σας τις παρουσιάζει:   Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Baby boom! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του! Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου από το μαιευτήριο!

Δύσκολες ώρες για την Μαρινέλλα! Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και η επίσημη ανακοίνωση!

Ο γιος του Διονύση Σχοινά μεγάλωσε κι έχει γίνει σκέτος κούκλος! Δείτε και θα καταλάβετε… (Photo)

Share