Εξελίξεις με το Deal! Είχαν τους νικητές απλήρωτους και τώρα βγάζει ανακοίνωση το κανάλι!

Εξελίξεις με το Deal! Είχαν τους νικητές απλήρωτους και τώρα βγάζει ανακοίνωση το κανάλι!
Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr είχε φέρει στο φως τις καταγγελίες των παικτών από το προηγούμενο Deal, αναφέροντας πως δεν τους έχουν δώσει ακόμη τα λεφτά τους (Δείτε εδώ τις καταγγελίες). Μάλιστα, οι ίδιοι επώνυμα, είχαν αναφέρει πως από το κανάλι δεν τους απάνταγε κανείς και έψαχναν αλλά δεν έβρισκαν άκρη.

Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος από το Youweekly.gr και το Dimis Blog, οι υπεύθυνοι του σταθμού ανασκουμπώθηκαν και προσπάθησαν να καλύψουν όλες τις εκκρεμότητες που είχαν προς τους παίκτες. Έτσι κι έγινε... Επικοινώνησαν με τους ανθρώπους και έστω καθυστερημένα δρομολόγησαν την πληρωμή τους. Διαβάστε παρακάτω..

Το κανάλι τώρα έβγαλε καινούρια ανακοίνωση, με το νέο και ανανεωμένο Deal, με τον Χρήστο Φερεντίνο, με καλύτερη οργάνωση... Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε όλη την διαδικασία του παιχνιδιού και τα ποσά που θα δοθούν:

«Ο παίκτης πρέπει να ανοίξει τα 22 κουτιά που βρίσκονται στο στούντιο, να δεχτεί ή να απορρίψει τις δελεαστικές προσφορές του Τραπεζίτη, με στόχο να κερδίσει 60.000 ευρώ.



Και μετά, έρχεται το μαγικό κουτί με το νούμερο 23, που απογειώνει κέρδη και αδρεναλίνη.

Μετά τον τελευταίο γύρο, ο Τραπεζίτης δίνει στον παίκτη τη δυνατότητα να ρισκάρει ξανά και να επιλέξει το 23ο κουτί. Ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με τις εξής πιθανότητες: να διπλασιάσει το ποσό του, να κερδίσει τα μισά χρήματα, να πάρει επιπλέον 1.500 ευρώ, να παραμείνει στα ίδια κέρδη ή και να τα χάσει όλα!»

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θα σας βγει το μάτι! Το «πλωτό παλάτι» του Λεών Πατίτσα και της Μαριέττας Χρουσαλά που βγήκε σε πλειστηριασμό! Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του… (Photos)

Νίκος Χατζηνικολάου – Κρίστυ Τσολακάκη: Χεράκι – χεράκι στη νέα τους δημόσια εμφάνιση! Που τους απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός;

Λεών Πατίτσας – Μαριέττα Χρουσαλά: Η έπαυλη – παλάτι των 1.000 τ.μ. στα Νότεια Προάστια! (Photos)
TAGS