Το νέο επαγγελματικό βήμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την Ελένη Μενεγάκη! Η ανακοίνωση του στο instagram και τα... ευχάριστα νέα!

Το νέο επαγγελματικό βήμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά την Ελένη Μενεγάκη! Η ανακοίνωση του στο instagram και τα... ευχάριστα νέα!
Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν βρέθηκε στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη και κατάφερε να μονοπωλήσει τα social media κατά πολύ όταν αποφάσισε στα μισά να αποχαιρετήσει συνεργάτες και κοινό αποχωρώντας τόσο από το κανάλι του ALPHA όσο και από την εκπομπή της Ελένης.

Έκτοτε αρκετά ήταν τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να βρίσκει στέγη σε νέα τηλεοπτική παρέα την νέα αυτή σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών. Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να σπάσει την σιωπή του και να τους διαψεύσει όλους με μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. διαβάστε παρακάτω...

Το μοντέλο, μαζί με τον καλό του φίλου Γιώργο Μανίκα αποφάσισαν να αποκτήσουν το δικό τους all day cafe bar και το ανακοίνωσαν αγκαλιά με τους νέους τους συνεργάτες κι ένα θετικό μήνυμα για την σεζόν που έρχεται.

Δείτε την ανάρτησή του παρακάτω:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Θυμάστε τον πρώην συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη, Φαίδων Κεφαλέα; Δεν φαντάζεστε που είναι και τι κάνει σήμερα… (Photos)

Η κόρη του Άγγελου Διονυσίου μεγάλωσε πολύ και έχει γίνει κουκλάρα! (Photos)

Η αποκάλυψη της Ελιάνας Χρυσικοπούλου για την οικογένεια της λίγες ημέρες μετά την βάπτιση της κόρη της!