Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το άγνωστο δράμα του Γιάννη Ζουμπαντή! Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του παίκτη του Survival on camera! (Βίντεο)

Το άγνωστο δράμα του Γιάννη Ζουμπαντή! Η ανατριχιαστική εξομολόγηση του παίκτη του Survival on camera! (Βίντεο)
News 06.09.2017 17:47

Ο Γιάννης Ζουμπαντής, ο άνθρωπος που έχουμε γνωρίσει και έχουμε αγαπήσει περισσότερο από κάθε άλλον μέσα από τις επιθεωρήσεις του Μάρκου Σεφερλή!

Ο ίδιος δήλωσε συμμετοχή στο Survival Secret και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο βανάκι που μεταφέρει την ομάδα των Διάσημων, στην Κουρούτα.

Πριν από λίγο καιρό ο Γιάννης είχε μιλήσει στην εκπομπή «Επιτέλους σαββατοκύριακο», ο οποίος μίλησε για το bullying που δέχτηκε μικρός λόγω του ύψους του. Διαβάστε παρακάτω...

"Bullying δέχτηκα όταν άλλαξα σχολείο, όταν πήγα από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο, σε ένα χωριό δίπλα από το δικό μου. Μαζεύτηκε όλο το σχολείο και λέγανε “πώς είναι αυτό έτσι;”. Δεν καταλάβαινα ότι έχω κάποια ιδιαιτερότητα γιατί όλοι με αγαπούσαν. Το bullying το ένιωσα, βέβαια, ελάχιστα γιατί εκεί τα παιδιά δεν με ήξεραν. Την άλλη μέρα τσακωνόντουσαν ποιος θα με πάρει στους ώμους για να πάμε εκδρομή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο ίδιος! Δείτε όσα δήλωσε στο βίντεο που ακολουθεί:Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Survival: Αυτή είναι πιο καυτή παίκτρια των Διάσημων! Η βολεϊμπολίστρια Κιμ Καρντάσιαν της Θεσσαλονίκης (Photos)

«Σ’ αγαπώ!» Η δημόσια εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη και η φωτογραφία με το «καυτό» φιλί!

«Ελπίζω δεν θα επαναληφθεί..» Έξω φρενών η Άννα Χατζησοφιά με το «Δελληγιάνειο Παρθεναγωγείο»! Τι συνέβη και εξόργισε την δημιουργό!

Share