Βαλαβάνη - Ντάνος μαζί και εκτός Survivor! Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου και μας άφησαν άφωνους (Photos)

Βαλαβάνη - Ντάνος μαζί και εκτός Survivor! Οι φωτογραφίες που έκαναν το γύρω του διαδικτύου και μας άφησαν άφωνους (Photos)
Μια συνάντηση γιγάντων που κανείς δεν περίμενε!

Βρε Ευρυδίκη κι εσύ, πως ανεβάζεις τέτοιες φωτογραφίες χωρίς προειδοποίηση; Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή για να καταλάβετε κι εσείς τι συμβαίνει! Θυμόμαστε όλοι πως η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος απασχόλησαν όσο κανείς άλλος το κοινό με την συμμετοχή τους στο Survivor καθώς πολλοί ήθελαν ένα ερωτικό ειδύλλιο να εξελίσσεται στον Άγιο Δομίνικο, κάτι που όπως και οι ίδιοι λένε μέχρι σήμερα δεν ισχύει. διαβάστε παρακάτω...

Οι δυο τους, λοιπόν, μετά την λήξη του παιχνιδιού δεν είχε τύχει να βρεθούν ποτέ μόνοι... μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης, εχθές δηλαδή.



Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και συγκεκριμένα στα instostories της στιγμιότυπα από την βραδινή έξοδό της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο στην Αθήνα και προφανώς τα μηνύματα από τους διαδικτυακούς της φίλους έπεσαν βροχή καθώς κανείς δεν περίμενε μια τέτοια συνάντηση.

Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα μαγαζί στην Αθήνα, απόλαυσαν το ποτό τους και την παρέα ο ένας του άλλου. Ο Ντάνος αποχαιρέτησε για λίγες ημέρες το αγαπημένο του νησί, την Σκιάθο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά θα επιστρέψει σύντομα πάλι πίσω.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κορίτσια κρατηθείτε! Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος του Survival Secrets! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό…

Μελαχρινή γαζέλα η Κατερίνα Στικούδη! Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το κορμί που αναστατώνει!

Τι γλυκό! Η τρυφερή φωτογραφία του Σάββα Γκέντσογλου με τον γιο του Βασίλη που μας ξετρέλανε!