Απολύσεις \"βόμβα\" από το EPSILON! H εκπομπή της Λαμπίρη, η άσχημη συμπεριφορά και τα δημοσιεύματα που οργιάζουν...

Απολύσεις \
Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το mediamagazine.gr, το πρωί της Πέμπτης, στο Epsilon εν όψει της νέας τηλεοπτικής σεζόν και των γενικότερων ανακατατάξεων, άρχισαν και οι απολύσεις.

Σύμφωνα με νεότερο ρεπορτάζ, απόλυτα ασφαλές, οι απολύσεις έως αυτήν την ώρα είναι τρεις και αφορούν όλες, σε δημοσιογράφους από την ομάδα της Χριστίνας Λαμπίρη, που εργάζονταν για την εκπομπή «Labiri biri», έως τον Ιούλιο, οπότε και ολοκληρώθηκε. διαβάστε παρακάτω...



Πιο συγκεκριμένα, σήμερα, στους δημοσιογράφους Κατερίνα Χατζηιωάννου, Σταυρούλα Γιαννάτου και Θάνο Βάγιο, ανακοινώθηκαν οι απολύσεις τους.
Επιπλέον, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mediamagazine.gr, πρόκειται να ακολουθήσει κι άλλη απόλυση τη Δευτέρα, επίσης δημοσιογράφου που εργαζόταν στην ίδια εκπομπή, έως τον Ιούλιο.

Φυσικά, να τονιστεί το γεγονός πως αφού η διοίκηση του καναλιού έχει αλλάξει χέρια ήταν αναμενόμενο πως θα υπήρξαν ανακατατάξεις και αναδιαμόρφωση του δυναμικού του καναλιού. Πάνω σε αυτό φυσικά και δεν ευθύνεται καμία συγκεκριμένη παρουσιάστρια ή πρόσωπο του καναλιού...

Πηγή: mediamagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κορίτσια κρατηθείτε! Αυτός είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος του Survival Secrets! Πλούσιο φωτογραφικό υλικό…

Μελαχρινή γαζέλα η Κατερίνα Στικούδη! Η εντυπωσιακή φωτογράφιση και το κορμί που αναστατώνει!

Τι γλυκό! Η τρυφερή φωτογραφία του Σάββα Γκέντσογλου με τον γιο του Βασίλη που μας ξετρέλανε!