Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Ξεσπούν για την επανασύνδεση! Η ανακοίνωση του ζευγαριού!

Αντζελίνα Τζολί - Μπραντ Πιτ: Ξεσπούν για την επανασύνδεση! Η ανακοίνωση του ζευγαριού!
Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Μπραντ Πιτ από την Αντζελίνα Τζολί και μετά τις φήμες για επανασύνδεση, τα νέα που έρχονται, απογοητεύουν κυρίως τους φανς του ζευγαριού.

Κι αυτό γιατί παρά τα δημοσιεύματα της προηγούμενης εβδομάδας που ήθελαν το ζευγάρι να έχει επανασυνδεθεί, η αλήθεια είναι διαφορετική για τους δύο σταρ και γονείς έξι παιδιών. Διαβάστε παρακάτω:

Άτομ που βρίσκονται κοντά στους δύο ηθοποιούς αποκάλυψαν στην εφημερίδα "Daily Mail" ότι η διαδικασία του διαζυγίου τους προχωρά κανονικά.



«Τίποτα δεν έχει αλλάξει και οι δύο έχουν επικεντρωθεί στα παιδιά ενώ και η διαδικασία του διαζυγίου προχωράει», φέρεται να δήλωσε πηγή από το περιβάλλον των ηθοποιών ενώ το ίδιο άτομο εξήγησε εξήγησε πως οι φήμες ότι οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να σώσουν τον γάμο τους φούντωσαν όταν ο Μπραντ Πιτ πάρκαρε το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της πρώην συζύγου του.

Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Πιτ έφτιαξε ολόκληρη παιδική χαρά στο σπίτι του αλλά τα παιδιά του δεν το έχουν επισκεφτεί ακόμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ YOU WEEKLY

Γενέθλια για τον Μάρκο Σεφερλή! Πόσα κεράκια έσβησε; Η τούρτα υπερπαραγωγή από την σύζυγό του!

Ακομπλεξάριστη η Ελενη Φουρέιρα σχολιάζει φωτογραφία της πριν τις πλαστικές

Συγκλονίζει η μαρτυρία γνωστής Ελληνίδας που ήταν στο σεισμό του Μεξικού! Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες…