Θύμα ληστείας ο Σπύρος Ρέβης! Μπήκαν στο σπίτι του και...

Θύμα ληστείας ο Σπύρος Ρέβης! Μπήκαν στο σπίτι του και...

Θύμα ληστείας έπεσε ο Σπύρος Ρέβης καθώς κακοποιοί μπήκαν στο σπίτι του στη Μύκονο!


Ένα ιμιτασίον Rolex ήταν η λεία των «ποντικών» που τρύπωσαν στη βίλα του καλλιτεχνικού μάνατζερ πιστεύοντας πως θα χτυπούσαν φλέβα χρυσού.

Οι «φαντομάδες» που παρά τα «χτυπήματα» της Αστυνομίας φαίνεται πως ανανεώνουν τα μέλη των εγκληματικών ομάδων και συνεχίζουν ανενόχλητοι τη δράση τους, τρύπωσαν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στην κατοικία του 63χρονου ατζέντη στην περιοχή Φάμπρικα. Διαβάστε παρακάτω...

Όπως ο ίδιος κατέθεσε στην Αστυνομία η εισβολή των αγνώστων έγινε μεταξύ 12 και 5 τα ξημερώματα, χρονικό διάστημα που ο ίδιος απουσίαζε σε νυχτερινό κέντρο του νησιού. Οι «φαντομάδες» γλίστρησαν στο εσωτερικό από ανασφάλιστο παράθυρο του καθιστικού και αφού έκαναν φύλλο και φτερό τους χώρους, άρπαξαν - σύμφωνα με την κατάθεση του ιδιοκτήτη - ένα ρολόι χειρός μάρκας Rolex (στην κατάθεση που έδωσε έκανε λόγο για χρυσό με μπλε καντράν αξίας 15.000 ευρώ όμως λίγο αργότερα παραδέχτηκε ότι ήταν ιμιτασιον), ένα ρολόι επίχρυσο άγνωστης μάρκας με Swarowski αξίας περίπου 300 ευρώ, τέσσερα δαχτυλίδια με πέτρες Swarowski ένα επίχρυσο δακτυλίδι με σχέδιο λιοντάρι και είχε στα μάτια του δύο κόκκινες πέτρες, ένα μικρό ρολόι χειρός.

Μια «μπάζα» που αρχικά ανερχόταν σε 18.000 ευρώ, όμως μετά τη συμπληρωματική κατάθεση του θύματος στο Α.Τ Μυκόνου, το ποσό δεν ξεπερνά τις 3000 ευρώ.

Πηγή: Protothema.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Θόδωρος Πάγκαλος για μένα είναι…» Άφωνη η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τις δηλώσεις της Βάνας Μπάρμπα! (βίντεο)

«Αυτό είναι ανήθικο!» Άγριο ξέσπασμα της Κατερίνας Καινούργιου on air! Τι την έβγαλε εκτός εαυτού; (βίντεο)

Λύγισε η Βάνα Μπάρμπα στην ερώτηση για τη Ζωή Λάσκαρη! Tα δάκρυά της και η σκληρή απάντηση στον Νίκο Μαστοράκη on air! (βίντεο)