Το ξέσπασμα της Ραλλίας Χρηστίδου για τις φήμες περί πλαστικής! Όλα όσα δήλωσε η ίδια on air! (βίντεο)

Το ξέσπασμα της Ραλλίας Χρηστίδου για τις φήμες περί πλαστικής! Όλα όσα δήλωσε η ίδια on air! (βίντεο)

Η Ραλλία Χρηστίδου προκάλεσε πανικό στα social media με μία φωτογραφία που ανέβασε, και στην οποία μοιάζει πιο ανανεωμένη και φρέσκια από ποτέ.


Οι φήμες για αισθητική επέμβαση έδιναν κι έπαιρναν, και τα σχόλια στο "Φτιάξε καφέ" ήταν παραπάνω από δηκτικά. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή, και απέκρουσε τις σχετικές φήμες:

Δεν είμαι εντελώς διαφορετική, πόσο καιρό έχεις να με δεις από κοντά; 37 χρονών και να έχω κάνει λίφτινγκ, είναι λίγο δύσκολο. Άμα κάνω, δεν θα ντραπώ να στο πω. Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί βράδυ, είναι μια πολύ απλή καθημερινή φωτογραφία, με φλας! Διαβάστε παρακάτω...

Είμαι πολύ καλά στη ζωή μου! Όχι τώρα, πολύ καιρό είμαι καλά! Δεν ξέρω τι είναι ερωτευμένη και τι όχι, αλήθεια στο λέω! Σε αυτή την ηλικία δεν ξέρω ποιος είναι ερωτευμένος και ποιος όχι!" κατέληξε.

Τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν παραπάνω από απολαυστικά, επικεντρωμένα στην άκρως ανανεωμένη εμφάνιση της ηθοποιού. "Δικαίωμά της! Είναι κούκλα, ας έχει κάνει ό,τι θέλει!" είπε η παρουσιάστρια. Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η κίνηση- ματ του ΣΚΑΙ: Δεν φαντάζεστε ποια εκπομπή θα βρεθεί απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη

Η δημόσια έκκληση της Ελένης Μενεγάκη on camera: «Αν υπάρχει κάποιους που…» Τι συνέβη;

Στο νοσοκομείο εκτάκτως πασίγνωστη τραγουδίστρια! Τι συνέβη;