Survivor: Ενώνονται ξανά όλοι οι παίκτες! Οι ίδιοι \"Μαχητές\" και \"Διάσημοι\" θα αγωνιστούν αντίπαλοι σε...

Survivor: Ενώνονται ξανά όλοι οι παίκτες! Οι ίδιοι \
Νομίζατε ότι το Survivor τελείωσε και θα το δείτε τη νέα σεζόν με νέους παίκτες; Κάνετε λάθος. Γιατί οι ίδιοι παίκτες που συμμετείχαν, Μαχητές και Διάσημοι θα αγωνιστούν ξανά...

Φόρεσαν πάλι τα αγωνιστικά τους ρούχα, τις μπαντάνες στα χέρια και μπαίνουν στο πεδίο της μάχης. Φυσικά όμως αυτή την φορά όχι στον Άγιο Δομίνικο αλλά στην Αθήνα... Διαβάστε παρακάτω...

Η διαφορά είναι πως αυτή την φορά θα το κάνουν για φιλανθρωπικό σκοπό για την "Make A Wish". Μία πρόταση που δέχθηκαν όλοι παίκτες... Έτσι για πρώτη φορά μετά από καιρό τους βλέπουμε όλους μαζί, ακόμη και αυτούς που αποχώρησαν πρώτοι, να είναι ξανά μαζί. Την είδηση την έκανε γνωστή ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος έγραψε:

"Μπραβο σε όλους τους παίχτες του survivor που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του make a wish κ παραβρέθηκαν σε ενα αγώνισμα που είχε μοναδικό σκοπό να κανει χαρούμενη μια μικρή πανέμορφη κοπέλα ...συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια που έχουν αναπτύξει ήδη φιλανθρωπική δράση κ αφιερώνουν χρόνο για έναν τετοιο ιερό σκοπό ...Μαριος ,Βασαλος ,Ντανος ,Λαουρα ,Σαρα,Μισθοφορος ,ειρηνη κ Ελισαβετ ,Σοφη,Μπο ,Ελενη ,Ειρηνη ,Στελιος,Κοκκινακης,Ευριδικη !!!"



Μπραβο σε όλους τους παίχτες του survivor που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του make a wish κ παραβρέθηκαν σε ενα αγώνισμα που είχε μοναδικό σκοπό να κανει χαρούμενη μια μικρή πανέμορφη κοπέλα ...συγχαρητήρια σε ολα τα παιδια που έχουν αναπτύξει ήδη φιλανθρωπική δράση κ αφιερώνουν χρόνο για έναν τετοιο ιερό σκοπό ...Μαριος ,Βασαλος ,Ντανος ,Λαουρα ,Σαρα,Μισθοφορος ,ειρηνη κ Ελισαβετ ,Σοφη,Μπο ,Ελενη ,Ειρηνη ,Στελιος,Κοκκινακης,Ευριδικη !!!


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giannis Spaliaras (@gspaliaras) στις





Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Συγκινητικός αποχαιρετισμός πριν το Nomads! Μπάνια και τρυφερές οικογενειακές στιγμές!

Έκπληξη! Πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής θα γίνει ξανά μπαμπάς και δεν το ήξερε κανείς…

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Το ταξίδι τους στο Saint-Tropez για τον γάμο του Τούρκου παραγωγού!
TAGS