Εξιτήριο για την Αγγελική Δαλιάνη! Χαμογελαστή στην αγκαλιά του άντρα της επιστρέφει σπίτι! Ποια η κατάσταση του μωρού της; (Βίντεο)

Εξιτήριο για την Αγγελική Δαλιάνη! Χαμογελαστή στην αγκαλιά του άντρα της επιστρέφει σπίτι! Ποια η κατάσταση του μωρού της; (Βίντεο)
Δύο μήνες νωρίτερα από την προγραμματισμένη της γέννα, έφερε στον κόσμο η Αγγελική Δαλιάνη τον γιο της. Αυτό φυσικά όπως είναι λογικό, έκανε τους γιατρούς για κάποια διάστημα να το προφυλάξουν στην θερμοκοιτίδα, φυσικά για προληπτικούς λόγους!

Η Αγγελική σήμερα πήρε εξιτήριο από το Ιασώ! Η ίδια βγαίνοντας από το μαιευτήριο αποκάλυψε στο Youweekly.gr πως είναι πολύ αγχωμένη, όμως το μωράκι της είναι πολύ καλά και προς το παρόν δεν μπορούν να το πάρουν στο σπίτι. Η Αγγελική έφυγε από το μαιευτήριο όμως το παιδάκι της θα μείνει εκεί για άλλο ένα μικρό χρονικό διάστημα. Διαβάστε παρακάτω...

Ο άντρας της, Μάνος Παπαγιάννης ήταν στο πλευρό της βράχος και προσπαθούσε να την κάνει να γελάσει πειράζοντας τον γιατρό και την μαία! Η ευτυχισμένη μανούλα επιστρέφει στο σπίτι λοιπόν άκρως εντυπωσιακή αφού είναι λες και δεν γέννησε ποτέ! Δείτε το βίντεο:

Με νέο look η Ελένη Μενεγάκη λίγο πριν την πρεμιέρα! Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της…


Αποκλειστικό! Νέο πρόσωπο «φωτιά» στο Nomads! Ο διάσημος που δεν περιμέναμε να δούμε ποτέ και είναι… κόλαση!

Αυτό είναι το παιχνίδι που θα παίζει η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό! Το βίντεο της παρουσιάστριας από τα πρώτα πλάνα…