Ανατριχιαστικός χωρισμός στη showbiz! Η καταγγελία της επώνυμης κυρίας για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της!

Ανατριχιαστικός χωρισμός στη showbiz! Η καταγγελία της επώνυμης κυρίας για ξυλοδαρμό από τον σύζυγό της!

Το αγαπημένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου και πριν από 14 μήνες ακριβώς έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι!


Ο λόγος για την Audrina Patridge και τον σύζυγό της Corey Bohan, οι οποίοι -όπως έγινε γνωστό πριν από λίγα εικοσιτετράωρα- θα τραβήξουν χωριστούς δρόμους!

Η Audrina, που έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι του MTV «The Hills», αλλά και από το αμερικανικό «Dancing With The Stars», κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από το σύζυγό της, Corey, αναβάτη μοτοσυκλέτας και επαγγελματία rider ποδηλάτων BMX από το 2008, στις 20 Σεπτεμβρίου και δύο μέρες μετά από τα προσωρινά ασφαλιστικά μέτρα που πήρε εναντίον του. Διαβάστε παρακάτω...

«Έγινε τρομερά πιεστικός μαζί μου. Ήταν συνεχώς θυμωμένος, εριστικός και ζηλιάρης με τη δουλειά μου και το πρόγραμμά μου. Η βίαιη συμπεριφορά του τις περισσότερες φορές προερχόταν όταν έδινα προσοχή στις επαγγελματικές μου δραστηριότητες και όχι σε εκείνον. Όταν δεν ήμασταν μαζί, μου έστελνε μηνύματα συνεχώς, έπαιζε με τα νεύρα μου και έκανε τη ζωή μου δύσκολη», είπε η πρώην Mtv σταρ και συνέχισε λέγοντας πώς ο Bohan ήταν επιθετικός μαζί της.

«Δεν μπορεί να ελέγξει τις βρισιές του και την επιθετικότητά του, ακόμη και μπροστά στην 14 μηνών κόρη μας», είπε αναφερόμενη σε ένα περιστατικό που συνέβη στο παιδικό δωμάτιο της κόρης τους, όταν η Audrina, έβαζε για ύπνο τη μικρή.

«Στις 16 Αυγούστου με κλείδωσε μέσα στο δωμάτιο της μικρής. Κρατούσα την Kirra στην αγκαλιά μου, με έσπρωξε μέσα στο δωμάτιο και κλείδωσε την πόρτα. Έπειτα βούλωσε και την τρύπα της κλειδαρότρυπας. Τρόμαξα τόσο πολύ που άρχισα να φωνάζω καλύπτοντας τα μάτια και τα αφτιά του μωρού αλλά εκείνη άρχισε να κλαίει!».

Μεταξύ άλλων η ίδια κατηγορεί τον άνδρα της και για τις τάσεις αυτοκτονίας που έχει. «Μου έστελνε μηνύματα τον Ιούλιο, ότι ήθελε να πεθάνει και ανησυχούσα γιατί είχε μαζί του και την Kirra!».

Ο άντρας της φυσικά αρνείται τις κατηγορίες...



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έβγαινα στην πίστα για 2 λεπτά!» Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής μιλά για τις δυσκολίες στην αρχή της καριέρας του! (βίντεο)

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάσει στο Star η Πόπη Τσαπανίδου! Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε! (βίντεο)

Still Standing: Άφωνη η Μαρία Μπεκατώρου! Δεν φαντάζεστε ποιος έπαιξε στο παιχνίδι! (βίντεο)