Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει ανοιχτά: "Η μεγαλύτερη ανακρίβεια που γράφτηκε για εμένα είναι...."

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλάει ανοιχτά: \
News 23.09.2017 11:07

Ο κόσμος τον στήριξε και τον στηρίζει ακόμα σε μεγάλο βαθμό. Ωστόσο, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν διστάζει να παραδεχτεί πως κάτι τέτοιο δεν το ένιωσε και από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Άγιο Δομίνικο. «Οι συμπαίκτες μου δεν με στήριξαν στην αρχή. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι σχέσεις μας είχαν πολλά περιθώρια βελτίωσης.

Από την άλλη, τους ευχαριστώ, γιατί, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, η συμπεριφορά τους απέναντί μου μόνο κακό δεν μου έκανε». Αρκετοί από τους συμπαίκτες του, μόλις επέστρεψαν στην Ελλάδα, δεν δίστασαν να δηλώσουν σε συνεντεύξεις τους πως «ο Ντάνος ήταν διαφορετικός από το χαρακτήρα που βλέπαμε στο παιχνίδι». Διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, ειπώθηκε πως είχε τύχει να φωνάξει και τις κάμερες για να γράψουν κάτι που έκανε επί τούτω. «Όσοι ήταν στον Άγιο Δομίνικο, από τους παίκτες και τους οπερατέρ μέχρι την παραγωγή, γνωρίζουν ποιοι φώναζαν την κάμερα. Η μεγαλύτερη αναλήθεια που έχει γραφτεί μια μένα είναι ότι προσποιήθηκα και πως είχα στρατηγική» ξεκαθαρίζει.Αν και παραδέχεται πως δεν του αρέσουν οι κόντρες, του υπενθυμίζω ορισμένες έντονες στιγμές του στο Survivor, κάτι που δείχνει ξεκάθαρα πως δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. «Δεν αντέχω την αδικία, αλλά ούτε θα μπω στη διαδικασία να γίνω φίλος με κάποιον που δεν μου κάνει, για κανένα λόγο. Ζήσαμε σε ένα συγκεκριμένο μέρος, με συγκεκριμένες συνθήκες, που δεν ήταν εύκολες. Το Survivor σε καμία περίπτωση δεν θα μου σκιαγραφήσει το χαρακτήρα αλλά και τη ζωή πριν από αυτό, όπως επίσης και δεν θα σταθώ σε απόψεις ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν καλά καλά. Πλέον έχω έρθει κοντά με ορισμένους συμπαίκτες μου, οι οποίοι άλλαξαν γνώμη για κάποια πράγματα που είχαν πει για μένα» λέει, χωρίς να θέλει να αναφερθεί ονομαστικά.

Από το περιοδικό People...

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Νυχτοπερπατήματα για την Δούκισσα Νομικού στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης! Η τρυφερή φωτογραφία από τα χεράκια του Δημήτρη Θεοδωρίδη…

«Το χειρότερο εδώ είναι…» Η αποκάλυψη του Γρηγόρη Αρναούτογλου λίγο πριν την πρεμιέρα του Nomads και οι νέες φωτογραφίες από το νησί!

Share