Με νέο αμόρε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης 1,5 μήνα μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Τον \"τσάκωσαν\" οι παπαράτσι (Photos)

Με νέο αμόρε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης 1,5 μήνα μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου! Τον \
Σαν βόμβα έσκασε στον χώρο της ελληνικής showbiz ο χωρισμός του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Αλεξάνδρας Χατζηγεωργίου.

Το αγαπημένο ζευγάρι λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας αποφάσισε να τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους. Οι δυο τους παρά τα όσα έχουν ακουστεί έχουν κρατήσει σιγή ιχθύος και δεν έχουν ούτε επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει το γεγονός. διαβάστε παρακάτω...

Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν πρόσφατα πως ο ηθοποιός γύρισε στην πρώην του, Χριστίνα Κοντοβά, κάτι που οπως φαίνεται δεν ισχύει καθώς ο παπαρατσικός φακός της Espresso τον τσάκωσε σε τετ-α-τετ με ξανθιά.



Οι δυο τους εθεάθησαν το βράδυ του Σαββάτου στο ασφυκτικά γεμάτο από κόσμο καφέ - μπαρ Τρανζίστορ στου Ψυρρή, σε πολύ πίτσι-πίτσι καταστάσεις. Και το κυριότερο; Οι δυο τους ήταν εντελώς αδιάφοροι για τα αδιάκριτα βλέμματα των τριγύρω!



Όπως φαίνεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης αποφάσισε να ξεπεράσει την θλίψη του χωρισμού του με άλλη στο πλευρό του... Για όποια εξέλιξη θα σας ενημερώσουμε εδώ στο Υοuweekly.gr...



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Ο Αρναούτογλου δεν είναι και η μεγαλύτερή μου συμπάθεια!» Απίστευτη ατάκα της Φαίης Σκορδά για τον παρουσιαστή on air! (βίντεο)

Κώστας Βουτσάς: Η απίστευτα ρατσιστική ατάκα που είπε για τους ομοφυλόφιλους! Ούτε που σας πάει το μυαλό… (βίντεο)

Η συμβουλή της Κατερίνας Καινούργιου στον Μάριο Πρίαμο! Δεν φαντάζεστε τι του είπε on air! (βίντεο)