Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι! Την ξέσκισαν στο Ηappy Day! (βίντεο)

Απίστευτο! Πασίγνωστη Ελληνίδα ανεβαίνει στο θεατρικό σανίδι! Την ξέσκισαν στο Ηappy Day! (βίντεο)
Η Τέτα Καμπουρέλη τώρα και στο θεατρικό σανίδι!

Ναι, είναι αλήθεια! Μπορεί να την γνωρίσαμε ως αισθητικό, αλλά η ίδια δεν επαναπαύεται, και δηλώνει έτοιμη για το "Ημερολόγιο της Άννας Φρανκ", όπου και θα συμμετέχει. Διαβάστε παρακάτω...

"Είναι κάτι που αγαπώ πολύ και τα όνειρα δεν απαγορεύονται. Είχα ενδοιασμούς, το σκέφτηκα πολύ. Πήρα το σενάριο, το διάβασα, και κατάλαβα πόσο δίκιο είχε η Βάσια Παναγοπούλου που με επέλεξε. Είμαι εγώ. Η κυρία η μορφωμένη, η αριστοκρατική, που δεν θέλει να δεχτεί τι της συνέβη! Μπορώ να το κάνω και να το υποστηρίξω, είναι το όνειρό μου, τα τελευταία χρόνια κάνω υποκριτική!" είπε η Τέτα Καμπουρέλη, προκαλώντας τα βιτριολικά σχόλια της παρέας του Happy Day.

Κάνει ντεμπούτο μόλις κάνει εγγόνι; Περιμένει το σανίδι πότε θα είναι έτοιμη η Τέτα να ανέβει; Και οι άντρες περνάνε κρίση στα 50, αλλά συνήθως είναι ερωτικής φύσεως. Ε, πόσο είναι; Αφού έχει εγγόνι! Αν ήμουν άντρας της και άκουγα αυτό που είπε... Δεν δέχεται τι της συμβαίνει, και είσαι ο άντρας της και ακούς αυτό!" είπε όλο νόημα ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί:



Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Σαμπρίνα απαντά στις φήμες επανασύνδεσης με τον πρώην άντρα της, Παναγιώτη Λιαδέλη! (βίντεο)

Αγνώριστη! Συνεργάτιδα της Ζήνας Κουτσελίνη έχασε 23 κιλά και είναι… άλλος άνθρωπος! (βίντεο)

Baby on board! Αγαπημένος τραγουδιστής θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς! Η τρυφερή αποκάλυψη