Αποκλειστικό! Γέμισε λουλούδια το καμαρίνι της Ελένης ο Ματέο για την πρεμιέρα! Το τρυφερό φιλί λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή και ο αγιασμός (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Γέμισε λουλούδια το καμαρίνι της Ελένης ο Ματέο για την πρεμιέρα! Το τρυφερό φιλί λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή και ο αγιασμός (Βίντεο)
Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της Ελένης Μενεγάκη για την νέα τηλεοπτική σεζόν εγινε, το μεσημέρι της Δευτέρας, 09/10, και παρ'ότι τα σχόλια των τηλεθεατών ήταν αρκετά αρνητικά τα νούμερα τηλεθέασης έδειξαν ότι δεν άλλαξαν κανάλι.

Η κάμερα του Youweekly.gr, λοιπόν, βρέθηκε έξω από τις εγκαταστάσεις του σταθμού και απαθανάτισε τις χιλιάδες ανθοδέσμες με παραλήπτη την Ελένη Μενεγάκη. διαβάστε παρακάτω...



Σύμφωνα με πληροφορίες μας το κανάλι είχε "πλημμυρίσει" από πολύ νωρίς το πρωί με δώρα και ευχές καθώς η παρουσιάστρια βρισκόταν εκεί από τις 8 για να ετοιμάσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν βγει στον αέρα.

Ο ίδιες πληροφορίες μας μάλιστα αναφέρουν πως στον σταθμό την μετέφερε ο Ματέο Παντζόπουλος, ο οποίος είχε φροντίσει πριν πάει η Ελένη στο καμαρίνι της να το γεμίσει με πολλά κόκκινα τριαντάφυλλα που μετέφερε βαν έξω από το στούντιο. Ο ίδιος την άφησε στην είσοδο του σταθμού και οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής την ώρα που έβγαινε από το αμάξι η Ελένη με την μικρή Μαρίνα, η οποία βρισκόταν πίσω από τις κάμερες καθ'όλη την διάρκεια της εκπομπής και θαύμαζε την μητέρα της.

Στο κανάλι λίγο αργότερα έφτασε και ο Ιερέας που τέλεσε τον αγιασμό λίγο πριν την εκπομπή. Είναι γνωστό άλλωστε πως η Ελένη πιστεύει πολύ σε όλα αυτά και κάθε χρόνο είναι καθιερωμένος ο αγιασμός πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική της σεζόν...