Συγκλόνισε η Έλενα Ακρίτα! Η ανατριχιαστική εξομολόγησή της για την κατάθλιψη και η δημόσια έκκλησή της! (βίντεο)

Συγκλόνισε η Έλενα Ακρίτα! Η ανατριχιαστική εξομολόγησή της για την κατάθλιψη και η δημόσια έκκλησή της! (βίντεο)
Kαλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε η Έλενα Ακρίτα. Η δημοσιογράφος και συγγραφέας, σε μία σπάνια τηλεοπτική της εμφάνιση, μίλησε για όλα στη λαμπερή παρουσιάστρια, ενώ δεν δίστασε να απευθύνει δημόσια έκκληση, εξομολογούμενη την κατάθλιψή της, και καλώντας όσους επίσης πάσχουν να ζητήσουν βοήθεια.

"Μπορώ να μιλήσω σε μία κάμερα, επειδή είναι θέμα που με καίει και με τσουρουφλίζει, είναι ένας από τους λόγους που ήρθα. Εμένα πέθανε ο πατέρας μου όταν ήμουν 10, και άρχισαν οι σπόροι της κατάθλιψης, που εκδηλώθηκε στα 30. Έζησα 30 χρόνια στο σκοτάδι της κατάθλιψης, πιστεύοντας ότι δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω! Όχι! Υπάρχει δεν μπορώ! Ο άνθρωπος που έχει κατάθλιψη, είναι πολύ βαθιά τα σκοτάδια του! Σας παρακαλώ, όσοι έχετε και το κρύβετε, δεν είστε μόνοι, είμαστε δίπλα! Διαβάστε παρακάτω...

Το κρατούσα μυστικό, και το έβγαλα και μίλησα προς τα έξω, και το να πάμε σε έναν ψυχίατρο, δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο με βοήθησε και μου άλλαξε τη ζωή! Ξυπνούσα το πρωί σήμερα και τραγουδούσα αφηρημένα στο μπάνιο, είχα να το ζήσω πολλά χρόνια! Ζητήστε βοήθεια για να βγείτε από αυτό το σκοτάδι! Σας ευχαριστώ που με ακούσατε!

Και τώρα είμαι καταθλιπτική. Είχα πάει σε ένα πάρτυ στο Mega, και ήθελα να φύγω, και ζήτησα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη Φρόσω Ράλλη και να με πάρουν και να με πάνε σπίτι και πήγα και κρύφτηκα κάτω από το κρεβάτι!" είπε η δημοσιογράφος. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί: