Ναταλία Λιονάκη: Ο απίστευτος λόγος που κλείστηκε στο μοναστήρι! Στο φως της δημοσιότητας ο άντρας που την οδήγησε εκεί!

Ναταλία Λιονάκη: Ο απίστευτος λόγος που κλείστηκε στο μοναστήρι! Στο φως της δημοσιότητας ο άντρας που την οδήγησε εκεί!
Ένα παιχνίδι της μοίρας έγινε η αφορμή για να κλειστεί η αγαπημένη ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη στο μοναστήρι.

Ο Κώστας Καραδήμας και η Ναταλία Λιονάκη συναντήθηκαν, αγαπήθηκαν και όλα έμοιαζαν ονειρικά: Όμως το πεπρωμένο τους δεν ήταν να μείνουν μαζί. Διαβάστε παρακάτω...

Στις 15 Μαρτίου 2009 ο Κώστας Καραδήμας βρέθηκε νεκρός στο δρόμο, δύο βήματα μακριά από το «Τζάνειο» νοσοκομείο.

Η Ελένη Τσολάκη δείχνει τη βέρα της στην Ελένη Μενεγάκη! Η τρυφερή εξομολόγησή της για τον άντρα της ζωής της! (βίντεο)

Στις 21 Μαΐου η Ναταλία Λιόνακη πέρασε την είσοδο του μοναστηριού, στο Μοχό, του Ηρακλείου Κρήτης.



Ο ηθοποιός που «έφυγε» με άγριο τρόπο από τη ζωή και η όμορφη κοκκινομάλλα που πήρε την απόφαση να εγκαταλείψει τα εγκόσμια ήταν μαζί για περίπου ένα χρόνο, το 2003. Τότε ονειρεύονταν να κατακτήσουν τον χώρο της υποκριτικής και αυτό ήταν κάτι που τους έφερε κοντά. Τόσο κοντά που, όπως αναφέρουν άνθρωποι που τους γνώριζαν, δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι.

Το τρυφερό σχόλιο της Ελένης Μενεγάκη στη νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου
Ήταν η εποχή που η Ναταλία έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεόραση, αναλαμβάνοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά «Φιλοδοξίες». Στα πλατό του εν λόγω σίριαλ η όμορφη ηθοποιός γνώρισε αργότερα τον Μάριο Ιορδάνου, με τον οποίο έκανε σχέση για πέντε χρόνια.



Η γνωριμία της με τον Κώστα Καραδήμα έγινε μέσω συναδέλφων τους και ο έρωτάς τους δεν άργησε να φουντώσει. «Ήταν μια σχέση πολύ τρυφερή» λέει στην «Espresso» η αδελφή του αδικοχαμένου ηθοποιού Βιβή Καραδημητρά. «Δε γνωρίζω πολλά πράγματα. Έτσι κι αλλιώς ο Κωνσταντίνος μιλούσε ελάχιστα για την προσωπική του ζωή. Νομίζω πως το ίδιο χαμηλών τόνων είναι ως άνθρωπος και η Ναταλία. Πάντως μου την είχε συστήσει μετά το τέλος μιας παράστασης στο Λυκαβηττό. Τους συνάντησα στα παρασκήνια και μου είπε ο αδελφός μου: "Βιβή, από δω η κοπέλα μου"! Ήταν η μουσικοθεατρική παράσταση "Ιστορίες μακρινές... κι αλλιώτικες" που είχε παρουσιάσει το 2003 ο Καλλιτεχνικός Οργανισμός "Μορφές Έκφρασης"».

Απίθανο! Ηθοποιός από το «Σόι σου» σερβίρει καφέδες! Δεν θα το πιστεύετε… (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες από ανθρώπους του φιλικού περιβάλλοντος του Κώστα, ο ίδιος δήλωνε πολύ ερωτευμένος με τη Ναταλία. Ωστόσο, η σχέση της Ναταλίας Λιονάκη με τον Κώστα Καραδήμα σύντομα έκανε τον κύκλο του. Οι δυο τους παρ’ όλα αυτά δεν σταμάτησαν να έχουν επαφές.



Το Μάρτιο η Ναταλία πληροφορήθηκε μαζί με όλους την είδηση του τραγικού χαμού του Κώστα Καραδήμα. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην είσοδο της πολυκατοικίας της οδού Αντιναυάρχου Λάσκου 1, στον Πειραιά. Ακολούθησε μια σειρά αποκαλύψεων που οδήγησαν στη σύλληψη του αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού Φώτη Δαλμήρα.

Ο χαμός του αγαπημένου της στιγμάτισε την όμορφη Ναταλία και έγινε η αιτία να αφιερώσει την ζωή της στον Θεό....