Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η Ναταλία Λιονάκη μιλά για την απόφασή της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια! Τα δάκρυα της μητέρας της on camera! (βίντεο)

Η Ναταλία Λιονάκη μιλά για την απόφασή της να εγκαταλείψει τα εγκόσμια! Τα δάκρυα της μητέρας της on camera! (βίντεο)
News 13.10.2017 09:33

Η χειροτονία της Ναταλίας Λιονάκη στην Κένυα ξύπνησε μνήμες από την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν επέλεξε να κλειστεί σε μοναστήρι. Η εκπομπή "Φτιάκε καφέ να στα πω" προέβαλε πλάνα από παλιότερη συνέντευξη της ηθοποιού, στην οποία τονίζει ότι πρόκειται για εντελώς συνειδητή απόφαση.

"Είναι πάρα πολύ συνειδητή και σταθερή η απόφασή μου από την πρώτη στιγμή, συναισθάνεσαι τι είναι αυτό που σε καλεί και θες πραγματικά!" σημείωνε η ηθοποιός. διαβάστε παρακάτω...

Στην εκπομπή προβλήθηκε και απόσπασμα από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, στην οποία βγήκε η μητέρα της, και με δάκρυα στα μάτια, μίλησε για την απόφαση της κόρης της. "Δεν έβλεπα, έκλαιγα συνέχεια κυρία Στεφανίδου! Είπα να πεθάνω, δεν ήθελα να ζω άλλο! Δεν μπορώ άλλο, πονάω πολύ κυρία Στεφανίδου! Πήδηξα την πόρτα και μπήκα στη μονή, είχαν εξαφανιστεί όλοι, πήγα να δω το παιδί μου!" έλεγε καταρρέοντας η μητέρα.

Στέλιος Χανταμπάκης – Όλγα Πηλιάκη: Το μυστικό που δεν γνώριζε κανείς! Το πραγματικό όνομα της Όλγας και η καταγωγή της…

Η Κατερίνα Καινούργιου σημείωσε, ωστόσο, ότι πλέον οι σχέσεις μητέρας-κόρης έχουν αποκατασταθεί. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Share