Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα! Το πρόβλημα υγείας του γιου της που την έφτασε στα πρόθυρα χωρισμού με τον Γκουντάρα!

Η συγκλονιστική αποκάλυψη της Νάταλι Κάκκαβα! Το πρόβλημα υγείας του γιου της που την έφτασε στα πρόθυρα χωρισμού με τον Γκουντάρα!
News 18.10.2017 07:52

O ορισμός «Κυρία» και μάλιστα με Κ κεφαλαίο ταιριάζει γάντι δίπλα στο όνομά της τουλάχιστον ως έκφραση σεβασμού στο πρόσωπό της, και τον οποίο έχει κερδίσει με τη συνέπειά της απέναντι σε μια ηθική που δεν συναντάς εύκολα στον χώρο της τηλεόρασης και δη με τα δικά της χαρακτηριστικά.Μορφωμένη, με πολλά ενδιαφέροντα και παράλληλα τρυφερή μητέρα και αφοσιωμένη σύζυγος, η Νάταλι Κάκκαβα δείχνει επίσης απολύτως συμφιλιωμένη με τους ρόλους της σύγχρονης γυναίκας, ακόμα κι αν κάποιους από αυτούς χρειαστεί να τους παίζει κάποιες φορές με προσωπεία.

Η Νάταλι Κάκκαβα ανοίγει την καρδιά της στο Youweekly.gr και τον Γιώργο Μιχαλόπουλο κάνοντας μία συγκλονιστική αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς! Το πρόβλημα υγείας του γιου τους, που την είχε φέρει στα πρόθυρα χωρισμού με τον Γρηγόρη Γκουντάρα! Ταυτόχρονα τοποθετείται για την απομάκρυνση του άντρα της, από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Μία συγκλονιστική συνέντευξη που θα συζητηθεί...Διαβάστε παρακάτω...

Πόσα χρόνια είστε μαζί;

"Οκτώ χρόνια."

Φοβήθηκες πέρσι στα 7 χρόνια φαγούρας;

"Γιώργο μου, όχι, δεν το πιστεύω αυτό, θεωρώ ότι ίσα-ίσα χρόνο με τον χρόνο που περνάει μια σχέση δοκιμάζεται. Έχουμε περάσει και δύσκολα με τον Γρηγόρη, μεταξύ των οποίων και ένα πρόβλημα υγείας του γιου μας που θα μπορούσε να μας απομακρύνει."Μα τέτοια προβλήματα είχα την αίσθηση ότι ενώνουν τα ζευγάρια που αγαπιούνται αληθινά.

"Έτσι είναι, αλλά εκείνη τη χρονιά υπήρχε τέτοια ένταση και ήταν τόσο άσχημη για την οικογένειά μας, που είχε να αντιμετωπίσει ένα παιδάκι με προβλήματα στην καθημερινότητά του, που βεβαίως ήρθαμε πάρα πολλές φορές σε τσακωμό. Και όλο αυτό έχει να κάνει με την κακή ψυχολογία προφανώς. Μετά από όλο αυτό, και είναι ένα μήνυμα σημαντικό για όσους περνούν αντίστοιχα θέματα, εμείς βγήκαμε πιο δυνατοί σαν ζευγάρι και δεν φοβάμαι τίποτα δίπλα στον άντρα μου."

Δείτε ακόμη: ‘Ελαμψε η Ελένη Μενεγάκη στην εκδήλώση για τον καρκίνο του μαστού! Η άρνησή της να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους! (βίντεο)

Ο φετινός Σεπτέμβρης πόσο διαφορετικός ήταν και για τους δυο σας;

"Ήταν πολύ πιο ήρεμος. Καταρχάς για πρώτη φορά από τότε που γίναμε γονείς πάμε το πρωί τα παιδάκια μας μαζί σχολείο. Και ο Γρηγόρης είναι πάρα πολύ ήρεμος, χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω έτσι, και αυτό μας έχει κάνει ακόμα μεγαλύτερο καλό και στη μεταξύ μας σχέση."

Είδες φέτος την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στην πρεμιέρα της;

"Tην είδα με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, όπως και πολύς κόσμος."

Σου έλειψε ο Γρηγόρης από δίπλα της;

"Μιλάς τώρα με έναν άνθρωπο που είναι ο μεγαλύτερος φαν του άντρα της και ό,τι έχει κάνει το παρακολουθούσα, το στήριζα και μου άρεσε."Ήταν κοινή τους απόφαση να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους;

"Αυτό είναι ένα θέμα του Γρηγόρη και θα στο απαντήσει ο ίδιος όταν τον ρωτήσεις, Γιώργο μου."

Δείτε ακόμη: Έγκυος η γυναίκα του Στέφανου Κωνσταντινίδη! Η βόλτα στην παραλία και η φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Θέλω να μου πεις αν ένιωσες αμέσως ότι θέλεις να τον στηρίξεις.

"Tον Γρηγόρη προσωπικά τον στηρίζω πάντα, και στα καλά και στα κακά και στα δύσκολα και στα εύκολα. Το ίδιο κάνει κι εκείνος για εμένα και νομίζω ότι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας μιας καλής και υγιούς σχέσης. Γενικά γι’ αυτό μας έφερε και ο Θεός μαζί τη δεδομένη χρονική στιγμή. Έψαχνε ο ένας στον άλλο στοιχεία τα οποία αποδεικνύεται σε βάθος χρόνου ότι αντέχουν."

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

Share