Σκάνδαλο μεγατόνων στο \"My Style Rocks\": Εκτός από την Ραμόνα και την Τζώρτζια έκρυβαν ότι είναι κολλητές και οι...

Σκάνδαλο μεγατόνων στο \
To νέο παιχνίδι του ΣΚΑΙ, My style rocks, έχει καταφέρει να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με τους καυγάδες και τα αναπάντεχα ευτράπελά του.

Το Youweekly.gr που είναι πάντα μέσα σε όλα, σας έχει αποκαλύψει στο παρελθόν πολλά και διάφορα για την προσωπική ζωή των γυναικών που συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι (δείτε εδώ). Αυτή την φορά λοιπόν έχει να σας αποκαλύψει και κάτι ακόμη, που κανείς δεν γνώριζε ως τώρα για δυο συγκεκριμένες παίκτριες. διαβάστε παρακάτω…

Παλαιότερα σας είχαμε αποκαλύψει πως η Ραμόνα Βλαντή και η Τζώρτζια Βαϊνά ήταν κολλητούλες χρόνια πριν και το έκρυβαν! Ωστόσο σήμερα θα σας αποκαλύψουμε δυο ακόμα... άσπονδες φίλες!

Nomads: Βίλα, ψαροχώρι ή παραλία; Ποιο σημείο εξαφανίζεται μετά την ένωση των ομάδων; Αποκλειστικό!

Ο λόγος για την Βασιλική Ρούσσου και την Υβόννη Ντόστα.

Η Υβόννη ήταν ακόμα και μοντέλο για το brand της Βασιλικής, ενώ είναι προφανές ότι γνωρίστηκαν από τα κοινά τους βήματα στο μόντελινγκ! Και αυτά τα κορίτσια έχουν γιορτάσει μαζί γενέθλια, γιορτές κι έχουν κάνει τα ταξιδάκια τους, όπως κάνουν όλες οι κολλητές που σέβονται τη φιλία τους!

Φτιάχνοντας μελομακάρονα σε X-mas mood



Γιορτάζοντας μαζί τα γενέθλια της Υβόννης



Κάνοντας κοινή φωτογράφιση γυμνές αγκαλιά για καλό σκοπό



Κάνοντας κοινές διακοπές μαζί στο Miami

Το Twitter ξεσκίσει τον Παναγιώτη Βασιλάκο μετά την οικειοθελή αποχώρηση! «Είσαι γίδι!»



#soulmates



Bonus:

Να σας θυμίσουμε επίσης πως το βράδυ της Παρασκευής, δηλαδή εχθές, στο καθιερωμένο Gala του My Style Rocks έγινε ένα κακός χαμός με την Ραμόνα! Η Μάλλιου επέστρεψε στο παιχνίδι καθώς για λίγες μέρες είχε βγει εκτός μετά από μια αδιαθεσία που αισθάνθηκε και η Ραμόνα τα πήρε άγρια κι άρχισε να απειλεί ότι θα φύγει! Δείτε το άνευ προηγουμένου περιστατικό εδώ