\"My Style Rocks\": \"Με αδίκησαν!\" Το ξέσπασμα της Μύριαμ Γεροκώστα μετά την αποχώρησή της από τo παιχνίδι και τα... καρφιά στους κριτές

\

Οι πρώτες της σκέψεις και το επόμενο βήμα




Η Μύριαμ Γεροκώστα, μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο “My Style Rocks”, το οποίο προβάλλει το ΣΚΑΙ, αποχώρησε το βράδυ της Παρασκευής, 20 Οκτωβρίου, στο Gala επεισόδιο της εκπομπής μόδας. διαβάστε παρακάτω...


Η ίδια, μίλησε αποκλειστικά στο ilovestylecom για την εμπειρία της, τα συναισθήματά της και τα μελλοντικά της σχέδια.


Σκάνδαλο μεγατόνων στο «My Style Rocks»: Εκτός από την Ραμόνα και την Τζώρτζια έκρυβαν ότι είναι κολλητές και οι…

Πως ήταν η εμπειρία σου αυτές τις δύο εβδομάδες στο “My Style Rocks”;


Ήταν πολύ όμορφη και ξεχωριστή εμπειρία! Κάτι πολύ καινούργιο αλλά παράλληλα και πολύ δύσκολο και απαιτητικό!


Απογοητεύτηκες που αποχώρησες;


Καθόλου δεν απογοητεύτικα! Εν μέρει ήθελα να αποχωρήσω! Ήταν πολύ απαιτητικό και δύσκολο και για εμένα που έπρεπε να ταξιδεύω, να πηγαίνω εκεί, ήταν πολύ πιεστικό!



Σε ενόχλησε η αρνητική κριτική που κάποιες φορές άκουγες;


Καθόλου γιατί ο κάθε άνθρωπος έχει την άποψη του! Και από ότι αντιλαμβάνεστε σε τηλεοπτικό παιχνίδι ήθελαν να πουν κάποια πράγματα πιο έντονα για τηλεθέαση!


Nomads: Βίλα, ψαροχώρι ή παραλία; Ποιο σημείο εξαφανίζεται μετά την ένωση των ομάδων; Αποκλειστικό!

Τι πιστεύεις ότι έφταιξε και ήσουν εσύ εκείνη που αποχώρησε;


Την πρώτη βδομάδα έφταιξε που είχα μόνο δύο ημέρες να ετοιμάσω έξι looks και να ταξιδέψω για Ελλάδα, οπότε ήταν σίγουρο πώς θα έκανα κάποια σοβαρά λάθη από το άγχος. Και γενικά, πιστεύω, πως με έκριναν πολύ άδικα! Τα άλλα κορίτσια ήταν εκεί ήδη ένα μήνα και κάπως προσαρμόστηκαν με το τι ήθελε ο κάθε κριτής!



Σε τι πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει η συμμετοχή σου στο “My Style Rocks”;


Θα βοηθήσει στην προβολή της συλλογής μου “Glam of Brazil by Olga Dyatlova”, το blog που ξεκίνησα και αφορά στη μόδα, στο instagram μου και πιστεύω πάντα βοηθάει η προβολή όταν βρίσκεσαι σε αυτόν τον χώρο.


Ποια είναι η επόμενη ημέρα για την Μύριαμ μετά το “My Style Rocks”;


Πραγματικά υπέροχα! Ανέπνευσα! Πήγα για φαγητό με της φιλενάδες μου! Αφιέρωσα χρόνο στον σύντροφό μου... Πήγα στο ραδιόφωνο όπου θα έχω από τον επόμενο μήνα την δικιά μου καθημερινή εκπομπή, είδα την χειμερινή μου συλλογή τελειωμένη.


My style rocks : Επέστρεψε η Μάλλιου στο παιχνίδι και εξοργίστηκαν όλες οι παίκτριες! Η Ραμόνα απείλησε πως θα αποχωρίσει ενώ την κατακεράυνωσαν για σφοδρό ψέμα δημοσίως… (βίντεο)

Παράλληλα θα διδάσκω μαθήματα μόντελινγκ με την Κ. Γιώτα Κουφαλίδου στο Παραλίμνι και στη Λάρνακα και το τρέχουμε και αυτό!


Γενικά έχω πολλά πράγματα στο μυαλό μου και σε αυτό το show, δυστυχώς, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ εξολοκλήρου, δεδομένων των υπόλοιπων υποχρεώσεων που είχα.