Ο Γρ. Αρναούτογλου μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Κόκλα! Η αποκάλυψη για την σχέση τους που δεν γνώριζε κανείς!

Ο Γρ. Αρναούτογλου μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Κατερίνα Κόκλα! Η αποκάλυψη για την σχέση τους που δεν γνώριζε κανείς!
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μπορεί να βρίσκεται στις Φιλιππίνες για το Nomads ωστόσο γνωρίζει πως απασχολεί ακόμα τα ελληνικά Μέσα με την προσωπική του ζωή.

Ο παρουσιαστής χώρισε μετά από αρκετά χρόνια με την Κατερίνα Κόκλα, ωστόσο ποτέ ξανά δεν είχε μιλήσει για εκείνο το κεφάλαιο που τόσο τον πόνεσε. Διαβάστε παρακάτω...

Άλλωστε πρέπει να σημειωθεί ότι οι δυο τους, έχουν και ένα παιδί το οποίο για πάντα θα τους ενώνει.

Η είδηση ότι ο Γρηγόρης και η Κατερίνα δεν είναι ξανά μαζί ξεκίνησε να ακούγεται από το καλοκαίρι κατά το οποίο για πρώτη φορά ο παρουσιαστής δεν βρέθηκε στο νησί της αγαπημένης του, τη Νάξο.



Αμέσως αυτό κίνησε υποψίες και οι κύκλοι της σόουμπιζ ανέφεραν ότι δόθηκε τέλος στη σχέση τους με τον Γρηγόρη και την Κατερίνα να τηρούν σιγή ιχθύος μέχρι... σήμερα.

Είδηση – βόμβα! Διάσημη Ελληνίδα ηθοποιός παντρεύεται λίγο πριν γεννήσει! Ο λόγος για την..

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της εφημερίδας realnews που κυκλοφορεί την Κυριακή ο Γρηγόρης αποκαλύπτει ότι δεν μένει πια στο ίδιο σπίτι με τη μητέρα του γιου του, Κατερίνα Κόκλα ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες στιγμές που έζησε στο Nomads με τον τυφώνα.