Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Έκανε άνω κάτω το πλατό της η Μενεγάκη! Το αντικείμενο που έχασε και η απαίτηση των παιδιών της που αποκάλυψε on air! (βίντεο)

Έκανε άνω κάτω το πλατό της η Μενεγάκη! Το αντικείμενο που έχασε και η απαίτηση των παιδιών της που αποκάλυψε on air! (βίντεο)
News 26.10.2017 13:17

Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε και σήμερα τους τηλεθεατές της, χαμογελαστή και λαμπερή, όπως κάθε μεσημέρι.

"Το άρωμά μου πού πήγε; Πλάκα μου κάνετε; Πού το πήγατε καλέ το άρωμα; Αφού σας είπα το θέλω να ψεκάζομαι!" είπε, αναζητώντας εναγωνίως το άρωμά της στο πλατό.

Δείτε ακόμη: Τα χρόνια πολλά της Ελένης Μενεγάκη στον Δημήτρη Κοντομηνά on air! (βίντεο)

"Εγώ το βλέπω στο σπίτι μου, τα παιδιά μου το ζητάνε, να έρθουν τα Χριστούγεννα να στολίσουμε! Έφαγα μελομακάρονα από την περασμένη εβδομάδα, τα έβγαλε ο Κωνσταντινίδης! Διαβάστε παρακάτω...

Η δημόσια έξοδος της Φανής Χαλκιά λίγο πριν γεννήσει! Με πιο φουσκωμένη κοιλίτσα από ποτέ!

Μπήκα γιατί μου μύριζαν, και έφαγα ένα ολόκληρο κουτί! Τρελαίνομαι για τα μελομακάρονα. Πριν κοιμηθώ βάζω 6-7 στο στόμα και κοιμάμαι!" εξομολογήθηκε. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε ακόμη:Έκπληξη! Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz! Τους τσακώσαμε σε τρυφερά τετ-α-τετ στα μπουζούκια!Δείτε ακόμη: Το υπερπολυτελέστατο σπίτι της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην Βούλα! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του…

Share