Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τον αδυνατισμένο Βλαδίμηρο Κυριακίδη! Τα κιλά που έχασε ο ηθοποιός και η συμβουλή της παρουσιάστριας! (βίντεο)

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη με τον αδυνατισμένο Βλαδίμηρο Κυριακίδη! Τα κιλά που έχασε ο ηθοποιός και η συμβουλή της παρουσιάστριας! (βίντεο)
Καλεσμένος βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, και η παρουσιάστρια έμεινε στην κυριολεξία άναυδη από τη νέα, άκρως αδυνατισμένη εμφάνιση του ηθοποιού. Nomads: Ο Παναγιώτης Βασιλάκος μιλά ανοιχτά για τη σχέση του με τον Οροκλό και τα περιστατικά που δεν έδειξαν οι κάμερες!

"Η πρώτη μου κουβέντα που του είπα παρασκηνιακά ήταν"Βλαδίμηρε, πόσο πολύ αδυνάτισες; Μα τον είδα πριν ένα μήνα στην παρουσίαση προγράμματος! Πού πήγε η ωραία μας κοιλίτσα; Τώρα, ποια κοιλίτσα,ποια μαγουλάκια, ποιο κορμί; Το κορμί επανήλθε! Αν ήμουν μαμά σου, θα σου έλεγα γιατί αγόρι μου τόσο πολύ; Είσαι άλλος άνθρωπος!" είπε η παρουσιάστρια έκπληκτη. Διαβάστε παρακάτω...

Παράλληλα, του έδωσε τη συμβουλή να εξαφανίσει όλα τα παλιά ρούχα, ώστε να μην του μπει στο μυαλό ότι έχει ρούχα για μεγαλύτερα μεγέθη για να μην ξαναπάρει κιλά.

Απίστευτο! Δεν φαντάζεστε τι ζήτησε η Ελένη Μενεγάκη να πάρει από το πλατό για να δώσει στα παιδιά της! (βίντεο)

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Απίστευτο! Η Κατερίνα Στανίση έκανε ντουέτο με την Lana Del Ray και αυτό πρέπει οπωσδήποτε να το ακούσετε! (βίντεο)