Η Έλενα Γαλυφά ανοίγει για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι της στον Άλιμο! Η μοντέρνα διακόσμηση και οι κοριτσίστικες πινελιές (Photos)

Η Έλενα Γαλυφά ανοίγει για πρώτη φορά το κουκλίστικο σπίτι της στον Άλιμο! Η μοντέρνα διακόσμηση και οι κοριτσίστικες πινελιές (Photos)
Μπορεί το «fashion blogger» να έπεσε σαν κομήτης στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα, με μεγάλη μερίδα του κόσμου να μη γνωρίζει ακόμα και σήμερα επακριβώς τις αρμοδιότητες και το όρια της δουλειάς ενός τέτοιου επαγγελματία της μόδας, ωστόσο δεν είναι υπερβολή να σημειώσουμε ότι πρόκειται για το πλέον επίκαιρο επάγγελμα, αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι αντίστοιχοι επαγγελματίες στην Αμερική και την Ασία έχουν μετατραπεί στα απόλυτα σημερινά είδωλα.

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα στη χώρα μας η Έλενα Γαλίφα, που σήμερα φιλοξενεί το Youweekly.gr στο διαμέρισμα που ζει με τον σύζυγό της, ναυτικό στο επάγγελμα, και με τον οποίο μετρούν 15 χρόνια παντρεμένοι, μια άγνωστη μέχρι σήμερα λεπτομέρεια της ενδιαφέρουσας ζωής της ακόμα και στους 100.000 followers που την ακολουθούν φανατικά στο Instagram. διαβάστε παρακάτω...

Το παράπονο της Μενεγάκη on air για την Άση Μπήλιου σε Καραβάτου-Κατσούλη! Το μήνυμά της στην αστρολόγο! (βίντεο)

Θεωρείσαι μία από τις top fashion bloggers αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και μάλιστα βραβευμένη με fashion award για το blog «Cool ur style» που έχεις δημιουργήσει με την αδερφή σου. Πώς μπαίνει στη ζωή σου η μόδα;

Η αλήθεια είναι ότι μας άρεσε πολύ με την αδερφή μου να μπαίνουμε και να κάνουμε άνω κάτω την ντουλάπα της μαμάς, η οποία ήταν και πολύ κοκέτα! Μην ξεχνάς ότι μεγαλώσαμε στην Aμερική, όπου εκεί οι ντουλάπες ήταν σαν δωμάτια. Ένα πραγματικό sex and the city, άρα ήταν φυσιολογική κατάληξη να ασχοληθώ με τη μόδα και άργησα κιόλας!

Θα ήθελες να μας εξηγήσεις ποια είναι ακριβώς η δουλειά σου;

Είναι ένας παρεξηγημένος όρος, γι’ αυτό ξεπηδούν από δω και από κει fashion bloggers. To να «παίρνεις» δώρα από εταιρείες και να ανεβάζεις φωτογραφίες στο Instagram δεν σημαίνει ότι έγινες blogger. Αρχικά από την ονομασία και μόνο πρέπει να έχεις σημείο αναφοράς ένα blog (αχ, το καινούργιο μου το είδες? www.elenagalifa.com), κατ’ επέκταση να ενημερώνεις τις αναγνώστριές σου για τις τάσεις της μόδας και να τους προτείνεις τα trends της σεζόν μέσα από streetstyle προτάσεις και όχι μόνο!

«Η Όλγα Πηλιάκη μου είπε ότι…» Η αποκάλυψη της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και το περιστατικό που δεν έδειξαν οι κάμερες!


 



 

Λένε ότι όταν το fashion bogging το δεις σαν δουλειά και όχι πλέον σαν χόμπι τότε είσαι χαμένος από χέρι. Πάντως πρέπει να έχει χρήμα όλο αυτό γιατί όσο περνάει ο καιρός όλο και αυξάνεται ο αριθμός των ανταγωνιστριών σου.

Είσαι χαμένος από χέρι όταν δεν έχεις αισθητική, είτε πληρώνεσαι είτε όχι! Το Α και το Ω είναι να αποτελείς έμπνευση σε αυτούς που σε ακολουθούν και να σέβεσαι αυτό που κάνεις.

Ισχύει ότι μεταξύ σας οι fashion bloggerς όχι απλώς δεν μιλάτε αλλά σιχαίνεστε η μία την άλλη με έναν και μοναδικό στόχο να την ξεπεράσετε σε followers στο Facebook και στο Instagram;

Ισχύει, δυστυχώς, για μερικές! Το να βάζεις κάποιους στόχους σύμφωνα με τον ανταγωνισμό δεν είναι κακό, για να γίνεσαι εσύ καλύτερος, τώρα αν αυτό σου γίνετε εμμονή τότε εκεί έχουμε όντως πρόβλημα. Εντύπωση πάντως μου κάνει που κατά καιρούς βρίσκομαι σε παρέες όπου κουτσομπολεύουν άσχημα η μία την άλλη και μετά τις βλέπεις και κάνουν παρέα! Εκεί γελάω, ναι.

Πώς είναι να σε ακολουθούν αλλά και να παρακολουθούν τη ζωή σου 100.000 άνθρωποι, όσοι δηλαδή και οι followers σου. Πώς είναι η σχέση σας;

Χαμογελάω κάθε μέρα με όσα μου στέλνουν και προσπαθώ να απαντώ σε όλους! Χαίρομαι πάρα πολύ, κακά τα ψέματα αυτή είναι η δύναμή μου. Haters ευτυχώς δεν έχω, δεν έχω πάρει μέχρι στιγμής κάποιο μήνυμα που να δηλώνει μίσος.

Ισχύει ότι βγαίνουν πολλά χρήματα μέσα από το Instagram και εάν ναι, ποιο είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχεις ακούσει να εισπράττει κανείς από μια δημοσίευση; Στοχεύεις εσύ σε κάτι τέτοιο;

Έχω διαβάσει πως η Chiara Ferragni έχει πάρει και 10.000 ευρώ για μια φωτογραφία! Μαγκιά της και μπράβο της. Εννοείται πως στοχεύω και εγώ ψηλά! Για να το καταφέρω αυτό σημαίνει ότι θα έχω καταφέρει άλλα τόσα σημαντικά πράγματα μέχρι εκείνη τη στιγμή.



Ξεκαρδίστηκε η Μενεγάκη on air! Η εξομολόγηση των Καραβάτου-Κατσούλη που την έκανε να λυθεί στα γέλια! (βίντεο)
Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.