\"Late Night\": \"Δεν έχω κάνει...\" Οι αποκαλύψεις της Κατερίνας Καινούργιου για την ερωτική της ζωή που άφησε τον Λιάγκα άφωνο! (βίντεο)

\
Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Η παρουσιάστρια προέβη σε μία αποκαλυπτική εξομολόγηση για όλους και για όλα.

"Θέλω να κάνω οικογένεια μικρή και να φτιάξω μια οικογένεια από αγάπη και έρωτα. Δεν νομίζω ότι έχω ερωτευθεί πραγματικά. Μία μεγάλη σχέση έχω κάνει στη ζωή μου. Είμαι δύο χρόνια μόνη μου, έχουν αλλάξει πολλά στην προσωπικότητά μου. διαβάστε παρακάτω...

The Voice: Η παίκτρια που συγκίνησε τους πάντες! Η απώλεια της μητέρας της και η αφιέρωσή της… (βίντεο)

Όταν ήμουν μικρή, έχω κάνει αρκετές υπερβολές: να πηγαίνω εκεί που είναι, να τον κατασκοπεύω. Πια δεν το κάνω με τίποτα, τώρα αγαπώ τον εαυτό μου πιο πολύ. Είμαι μια πολύ δυναμική γυναίκα, αλλά στο σπίτι είμαι η γυναίκα που θα του μαγειρέψει, θα τον φροντίσει, θα του κάνει το ποδόλουτρο. Είμαι γατούλα, και πολύ περιποιητική.

Δεν έχω κάνει το τέλειο σεξ για να σου πω ακόμα αν μία σχέση την κρατάει το καλό κρεβάτι! Σαν χαρακτήρας, θέλω να είναι αρσενικός. Μου αρέσει να είναι παραδοσιακός. Έχω απατήσει! Το έκανα, γιατί είχε τελειώσει. Δεν του το είπα του άλλου!" αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια. Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

«Late Night»: Ο Ουγγαρέζος «ξεσκίζει» το My Style Rocks ως… Ψινάκης! Απίστευτες ατάκες on air! (βίντεο)




«Πάμε πακέτο»: Έπαθε σοκ η αποστολέας! Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείουπου την άφησε με το στόμα ανοιχτό! (βίντεο)