\"Πάμε πακέτο\": Έπαθε σοκ η αποστολέας! Η αποκάλυψη της Βίκυς Χατζηβασιλείουπου την άφησε με το στόμα ανοιχτό! (βίντεο)

\
Μία συγκλονιστική ιστορία εκτυλίχτηκε και χτες στο "Πάμε πακέτο". Η Σάντρα ταξίδεψε από την Αγγλία στην Ελλάδα, για να συναντήσει την οικογένεια ενός Κρητικού που την περιέθαλψε με στοργή όταν ήταν παιδί. Nomads: Το «άδειασμα» της Φωτιάς στον Μαυρίδη, η γκάφα της Κολέτσα και το ξέσπασμα του Πίντζη! Ποια κέρδισε; Πηλιάκη ή Καλογρίδη; (Βίντεο)

Συγκεκριμένα, η ίδια είχε βρεθεί με την Κρήτη στην οικογένειά της, από τη Νότιο Αφρική, όταν ένα φρικτό τροχαίο ατύχημα της στέρησε τον πατέρα της και κράτησε τη μητέρα της για μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο. Μία οικογένεια Κρητικών, περιέθαλψε αυτή και τον αδερφό της για εκείνο το χρονικό διάστημα, και εκείνη ζήτησε να τους συναντήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Η αποκάλυψη της Βίκυ Χατζηβασιλείου "λύγισε" την αποστολέα. Ο παραλήπτης, πέθανε από καρκίνοι από το 1978, και εκείνη δεν μπόρεσε να το πιστέψει. Το πακέτο παρέλαβαν τα ανίψια του και οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο πλατό της εκπομπής ήταν συγκινητικές.

«Μου προκαλεί απέχθεια!» Άγρια επίθεση του Άδωνι Γεωργιάδη στον Λάκη Λαζόπουλο! Ο Λιάγκας έμεινε με το στόμα ανοιχτό! (βίντεο)

Δείτε ένα απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

«Είναι φλώρος!» Απίστευτη ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον Βασίλη Κικίλια on air! (βίντεο)