Η Άση Μπήλιου σχολιάζει τις αλλαγές στην εκπομπή της Μενεγάκη! Το μήνυμά της για την λαμπερή παρουσιάστρια! (βίντεο)

Η Άση Μπήλιου σχολιάζει τις αλλαγές στην εκπομπή της Μενεγάκη! Το μήνυμά της για την λαμπερή παρουσιάστρια! (βίντεο)
Η Άση Μπήλιου μίλησε στο "Φτιάξε καφέ". Η αγαπητή αστρολόγος δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την άποψή της για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, και τις αλλαγές που έκανε στην εκπομπή της.

"Οι άνθρωποι πάντα σε πικραίνουν και πάντα σε κάνουν και χαρούμενο. Πραγματικά δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι καλύτερο για την εξέλιξη της καριέρας μου στην τηλεόραση. Εννοείται με συγκίνησε το μήνυμα της Ελένης, Με την Ελένη δεν είχα ποτέ κανένα θέμα, τη νιώθω φίλη μου, άσχετα αν η συνεργασία μας διακόπηκε. διαβάστε παρακάτω...



Γνωστή εγκυμονούσα αποκάλυψε επιτέλους το φύλο του μωρού που περιμένει με τον πιο γλυκό τρόπο

Πιστεύω ότι κι εκείνη έχει μπει σε έναν καινούργιο κύκλο στη ζωή της, όπως και εγώ επαγγελματικά. Είναι μέσα στο πλαίσιο της αγάπης που έχω για το καινούργιο. Αν θα ήθελα να βρεθώ στο πλευρό της. Νομίζω αυτή τη στιγμή ότι είμαστε μια χαρά έτσι όπως είμαστε. Αν στο μέλλον αλλάξει κάτι και βρούμε ένα concept που θα μπορούσαμε να είμαστε μαζί, μετά χαράς!

Οι αλλαγές έχουν μέσα τους την έννοια του ρίσκου, το αν θα βγει δεν θα το δούμε τώρα, δεν έχει περάσει ούτε μήνας, θα το δούμε στο τέλος της σεζόν. Μη βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα, ούτε να κρίνουμε!" είπε, μεταξύ άλλων, η αστρολόγος. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΣΚΑΙ έκτακτο! Κόβονται δυο δημοφιλέστατα show από το κανάλι!




The Voice: Δεν φαντάζεστε ποια γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε στις audition! Έδωσαν μάχη οι κριτές! (βίντεο)