Nomads: Μόλις έφτασε Ελλάδα η Νατάσα Καλογρίδη! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Nomads: Μόλις έφτασε Ελλάδα η Νατάσα Καλογρίδη! Αποκλειστικές φωτογραφίες
Η ηθοποιός κατάφερε αυτή τη φορά να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο αλλά αντιμετώπισε ένα νέο απρόοπτο – Ήταν να προσγειωθεί, χθες, το πρωί στην Ελλάδα, αλλά τελικά έχασε την πτήση της

Κεφάτη όπως πάντα αλλά… παραφορτωμένη με ρούχα εμφανίστηκε η Νατάσα Καλογρίδη σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram από την πτήση της επιστροφής της στην Ελλάδα. διαβάστε παρακάτω…

Η ηθοποιός, μετά την αποχώρηση της από το Νomads, ήταν να προσγειωθεί χθες το πρωί στην Ελλάδα, αλλά τελικά έχασε την πτήση της. Αυτή τη φορά στάθηκε λίγο πιο τυχερή, αφού επιβιβάστηκε στο αεροπλάνο της επιστροφής, όχι όμως χωρίς απρόοπτα.

«Τελικά πετάω! Μπήκα στο αεροπλάνο. Μέχρι να μπω όμως τι έχω πάθει εγώ, τι έχω πάθει… Κοίτα τι φοράω, κοίτα, κοίτα εδώ! Τα πάντα… Είχα υπέρβαρο. Κάτι έπρεπε να κάνω. Τι;», λέει η ηθοποιός, που προφανώς φόρεσε κακήν κακώς ορισμένα βαριά ρούχα από τις αποσκευές της για να μη χρειαστεί να πληρώσει το τσουχτερό αντίτιμο για το υπέρβαρο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τα πρώτα στιγμιότυπα από την επιστροφή της παίκτριας του Nomads.

Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες παρακάτω:



Στο αεροδρόμιο της περίμενε πως και πως ένας φίλος της και η χαρά της Νατάσας ήταν αξεπέραστη όταν τον αντίκρισε! Έτρεξε στην αγκαλιά του και δεν ξεκολλούσε από πάνω του.