\"Δεν γουστάρω την κακία!\" Νέα σκληρή απάντηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον Γιώργο Λιάγκα! (βίντεο)

\

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Nomads: Η επική είσοδος της Νατάσας Καλογρίδη στο Πρωινό! Δεν φαντάζεστε πως εμφανίστηκε…(βίντεο)


Ο παρουσιαστής φυσικά δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την κόντρα του με τον Γιώργο Λιάγκα, στέλνοντας νέο, σκληρό μήνυμα στον παρουσιαστή.

"Νομίζω ότι αν το ξανασυζητήσω θα χαθεί και το νόημα των όσων είπα. Ο κόσμος είναι ένας πάρα πολύ ωραίος κριτής. Δεν μπορείς να κρυφτείς. Θα υπάρχουν και αυτοί που θα τους αρέσεις και αυτοί που δεν θα τους αρέσεις. Πάντα το καλό αργεί αλλά στο τέλος επιβραβεύεται, αργεί αλλά πάντα κερδίζει στο τέλος. Διαβάστε παρακάτω...

Nomads spoiler: Άγρια «καρφιά» του Γιώργου Μαυρίδη για την ομάδα της Φωτιάς! Οι μπηχτές για τα ρούχα που θα προκαλέσουν αίσθηση! (βίντεο)

Δεν γουστάρω την κακία, δεν αντέχω άλλο την κακία. Περνάμε δύσκολες εποχές, δύσκολα χρόνια. Δυστυχώς έχει επικρατήσει μια στεναχώρια τον τελευταίο καιρό. Πού θα πάει όμως; Θα το αλλάξουμε!" είπε, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής. Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

Διακόπηκε η εκπομπή της Φαίης Σκορδά! Τι συνέβη; Η ανακοίνωση της παρουσιάστριας on air! (βίντεο)