Μαρία Μπακοδήμου: Μιλάει ανοιχτά για το \"Ελλάδα έχει Ταλέντο\" και κατακεραυνώνει τους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά τους σε αυτό!

Μαρία Μπακοδήμου: Μιλάει ανοιχτά για το \
Η Μαρία Μπακοδήμου φωτογραφίζεται για το Youweekly.gr και αποκαλύπτει όλα αυτά που θέλουμε να μάθουμε!

Η συμμετοχή της στο "Ελλάδα Έχεις Ταλέντο" στον ΣΚΑΙ που συζητήθηκε όσο τίποτα, αλλά και η γνώμη της για τους γονείς που πηγαίνουν τα παιδιά του σε τάλεντ σόου, που σίγουρα θα συζητηθεί! Ειλικρινής και αφοπλιστική λέει... Διαβάστε παρακάτω...



Το γεγονός ότι διαγωνίζονται πολλά παιδάκια δεν σε ενοχλεί;

"Είναι λυπηρό! Απορώ πράγματι με τους γονείς που εκθέτουν τα παιδιά τους αλλά δεν μπορώ να τοποθετηθώ την ώρα της εκπομπής. Όταν βλέπω ένα παιδάκι να κάθεται μπροστά μου δεν μπορώ να ρωτήσω για τους γονείς του και να το κάνω να νιώσει ενοχές που το έφεραν εκεί. Θα μου πεις τώρα με ποιο κριτήριο κρίνει κάποιος το σούπερ ταλέντο και τα παιδιά που δεν έχουν σούπερ ταλέντο, όταν θα πάνε σχολείο και θα τους την πούνε οι συμμαθητές τους είτε έχουν φωνή είτε όχι; Ποιο είναι το κέρδος για ένα 8χρονο; Κανένα! Μάλλον ο γονιός ικανοποιεί τη ματαιοδοξία του. Το παιδί πρέπει μεγαλώνοντας να έχει αυτοπεποίθηση, εάν εγώ λοιπόν το κρίνω αρνητικά σίγουρα μέσα του θα κλονιστεί."

Δείτε ακόμη: «Στα 15 μου ήθελα να κόψω το στήθος μου με μαχαίρι!» – Απίστευτη αποκάλυψη από Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Υπάρχουν γονείς που έρχονται και σας ζητάνε μια ιδιαίτερη μεταχείριση;

"Δεν μου έχει τύχει... Είμαστε πολύ προστατευμένοι από την παραγωγή για να μη μας πλησιάζουν οι γονείς και γενικότερα οι παίκτες. Μου έχει συμβεί μόνο μια φορά, με συγγενή παίκτη που ήταν λίγο πιο επιθετικός και γι’ αυτό δεν φύγαμε μόνοι μας αλλά με προστασία. Μου το μετέφεραν από την παραγωγή εκ των υστέρων γι’ αυτό και δεν ένιωσα άβολα. Γενικά πάντως υπάρχει προστασία από την παραγωγή, δεν βλέπουμε καν τους παίκτες πριν μπούμε στο θέατρο."

Παρακολουθείς τον εαυτό σου;

"Άμα είμαι στο σπίτι ναι, είναι και η μοναδική φορά που με βλέπω, είχα πολλά χρόνια να με δω."

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το «κολλητιλίκι» της Μπόμπα με τον Αγγελόπουλο και η νυχτερινή έξοδος!

Του κάνεις κριτική;

"Του κάνω, αλλά για τη συγκεκριμένη εκπομπή δεν βλέπω πράγματα για να με μαλώσω και σου μιλάω ειλικρινά, δεν θα άλλαζα κάτι..."

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί, μόνο με 1.5€

Δείτε ακόμη: Υπερβολικά αδύνατη η Δούκισσα Νομικού στον πέμπτο μήνα εγκυμοσύνης! Η φωτογραφία της που προκάλεσε ερωτηματικά…