Η αποτυχημένη πλαστική της Kardashian που της κατέστρεψε το πρόσωπο! Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο!

Η αποτυχημένη πλαστική της Kardashian που της κατέστρεψε το πρόσωπο! Η φωτογραφία που προκάλεσε σάλο!
Η Khloe Kardashian, συνεχίζει τα «παιχνιδάκια» στα social media μπερδεύοντας τους θαυμαστές της και τα lifestyle Μέσα της Αμερικής, όχι μόνο με το αν είναι έγκυος ή όχι, αλλά και με την... περίεργα ανανεωμένη εμφάνιση της.

Η γνωστή τηλεπερσόνα, ανέβασε, χθες, μία φωτογραφία στο instagram με την ίδια να έχει αγκαλιά ένα πανέμορφο σκυλάκι. Διαβάστε παρακάτω...

Οι εκατομμύρια διαδικτυακοί της φίλοι. όμως, στα σχόλια τους, ξεκίνησαν να γράφουν πως φαίνεται τελείως διαφορετική! Επίσης, επισημαίνουν πως μάλλον έχει κάνει πλαστική στη μύτη της, καθώς φαίνεται μικρότερη.

Έπαθε «εγκεφαλικό» η Ελένη Μενεγάκη! Το «καυτό» πλάνο που την εξέθεσε on air και η έντονη αντίδρασή της! (βίντεο)



«Ελπίζω να είναι φίλτρο και να μην έχει πειράξει την μύτη της», «Oχ, έφτιαξε την μύτη της», «Κάτι είναι διαφορετικό στο πρόσωπό της», «Είναι η λάμψη της εγκυμοσύνης», ήταν μερικά από τα σχόλια κάτω από την φωτογραφία. Φυσικά για ακόμα μία φορά, όπως θα παρατηρήσετε, η «ανανεωμένη» Khloe κρύβει σχεδόν επιδεικτικά την κοιλιά της.

Nomads: Η πρώτη κοινή φωτογραφία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη με τον σύντροφό της, μετά την πρόταση γάμου! Το ρομαντικό ταξίδι στην Πράγα!



Παρακάτω δείτε την εικόνα με την... ανανεωμένη Khloe Kardashian και παρακάτω την Khloe σε προηγούμενη ανάρτησή της:

Λάκης Λαζόπουλος: Ποιον κατηγορεί για την απομάκρυνση του από τον Alpha! «Έγινε μετά από…»



Protothema.gr