Η Αγγελική Δαλιάνη απαντάει σε όσους σχολίασαν αρνητικά τις φωτογραφίες που θηλάζει το γιο της! (Βίντεο)

Η Αγγελική Δαλιάνη απαντάει σε όσους σχολίασαν αρνητικά τις φωτογραφίες που θηλάζει το γιο της! (Βίντεο)

Τις προηγούμενες ημέρες η Αγγελική Δαλιάνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, εικόνες στις οποίες την βλέπαμε να θηλάζει το γιο της. Στην μπανιέρα ο Γκέντσογλου με τον γιο του! Η τρυφερή φωτογραφία με τον Βασίλη και τις σαπουνάδες!


Οι εν λόγω φωτογραφίες σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως και με αρνητικά σχόλια. Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη σήμερα στην εκπομπή ΕΔΩ και μεταξύ άλλων, απάντησε σε όλους όσοι κατέκριναν τις φωτογραφίες.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Δεν με επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια. Δημοκρατία έχουμε και μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει… Μου άρεσε που έγινε ντόρος γύρω από αυτή τη φωτογραφία…Διαβάστε παρακάτω...

Γωγώ Μαστροκώστα: Το σeξι βίντεο και ο χορός της που έβαλε φωτιά στα social media!

Ο Μάνος τράβηξε την φωτογραφία την ώρα που θήλαζα… Ήταν στόχος μου να περάσω το μήνυμα υπέρ του θηλασμού γιατί δεν κατάφερα να θηλάσω με τον τρόπο που ήθελα… Το έχουν κάνει πάρα πολλοί αυτό, δεν ήμουν η πρώτη… Μου κάνει εντύπωση που κάνει σε άλλους εντύπωση μια τέτοια φωτογραφία…”. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε τα πάντα για το μωρό που περιμένει! Τι φύλο είναι, πως θα το ονομάσουν αλλά και πόσα κιλά έχει πάρει; (Βίντεο)



peoplegreece.com
TAGS