Η συγκινητική εξομολόγηση της Σοφίας Λεοντίτση από το My style rocks για την μητέρα της: \"Δεν έχουμε επαφές γιατί...\" (Βίντεο)

Η συγκινητική εξομολόγηση της Σοφίας Λεοντίτση από το My style rocks για την μητέρα της: \

Έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και βγήκαν στο φως άγνωστες λεπτομέρειες για την οικογενειακή της ζωή!


Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση, η οποία εξομολογήθηκε πως δεν έχει καμία επαφή με τη μητέρα της.

Συγκεκριμένα είπε: "Δεν υπάρχει μαμά, έχω μεγαλώσει με τον μπαμπά μου, οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν πάρα πολύ μικρή κι έχω μεγαλώσει με τον μπαμπά. Έχουμε συνηθίσει να ακούμε το αντίθετο ως συνήθως να συμβαίνει, αλλά οκ, συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Έχω μάθει να ζω με αυτό, για μένα είναι κάτι πολύ φυσιολογικό. Διαβάστε παρακάτω...

Έκπληξη! Το βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο λίγο μετά την είδηση για την σχέση τους: «Το αγόρι…»

Δεν μιλάω με τη μαμά μου. Από ένα σημείο και μετά είναι επιλογή. Κάποια στιγμή αποφάσισα ότι δεν θέλω να έχω επαφές γιατί δεν είχα ποτέ ουσιαστικές επαφές. Δεν υπήρχαν οι επαφές μάνας και παιδιού, έτσι όπως τις έχουμε όλοι στο μυαλό μας.

Σωστή νοικοκυρά η Ελεονώρα Μελέτη! Η έκπληξη που ετοιμάζει στον Θοδωρή Μαροσούλη και η φωτογραφία που την «πρόδωσε»…

Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ της να διεκδικήσει αυτά που πρέπει να διεκδικεί μια μητέρα από το παιδί της, οπότε ακόμα κι αν συνέβησαν άλλα πράγματα πιο πριν, τα αναίρεσε στη συνέχεια. Άρα, λοιπόν, εμένα η οικογένειά μου είναι ο μπαμπάς μου", ανέφερε χαρακτηριστικά! Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Αποκλειστικό! Οι φωτογραφίες της Σταματίνας Τσιμτισλή με φουσκωμένη κοιλίτσα που πρόδωσαν την εγκυμοσύνη της!