Σάββατο, 21 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

My Style Rocks: H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε τον λόγο που είπε «ναι» στο παιχνίδι!

mystylerocks-1
News 14.11.2017 09:24
Η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη έχει επιμεληθεί στο look αρκετών επώνυμων. Ελεονώρα Μελέτη: Για πρώτη φορά θα εμφανιστεί σε εκπομπή μετά την είδηση της εγκυμοσύνης! Πού θα την δούμε!

Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για την μακρόχρονη καριέρα της αλλά και για τον λόγο που τελικά είπε «ναι» στο My Style Rocks! Διαβάστε παρακάτω....

Έχετε φροντίσει για την τηλεοπτική -και όχι μόνο- εικόνα πολλών κυρίων και κυριών της τηλεόρασης. Συνήθως ποια είναι η σχέση τους με τη μόδα;

«Όλοι οι άνθρωποι έχουν άποψη, δεν είναι ανάγκη να είναι μέσα στη μόδα και να κατέχουν το αντικείμενο. Όλοι μας έχουμε μία αισθητική, μία άποψη και οικειοποιούμεθα ένα στιλ στα χρόνια που θεωρούμε ότι μας αρέσει και μας ταιριάζει, αλλά πάντα όταν υπάρχει έκθεση χρειάζεται ένας ειδικός για να βάλει τα πράγματα στη σωστή τους θέση, όπως και για όλα τα πράγματα. Αυτό είναι το δικό μου αντικείμενο»

Κόντρα δίχως τέλος για Λιάγκα – Αρναούτογλου! Η ατάκα όλο νόημα της Σκορδά και το «άκυρο» στον Γιώργο! (Βίντεο)

Μια γυναίκα πρέπει να κονσεπτάρει κάθε της εμφάνιση ώστε να έχει στιλ;

«Το «πρέπει» είναι πολύ βαρύ, για εμένα. Είναι πολύ σημαντικό επειδή ίο ντύσιμο μας είναι και πηγή χαράς, να μας, κάνει χαρούμενους. Εάν βρούμε τον τρόπο να βάλουμε στο σύστημα μας κάποια μικρά τρικ και ιδέες πού μας διευκολύνουν, ,η εικόνα και το ντύσιμο μας θα κυλάνε πολύ πιο εύκολα. Αν μπούμε σιγά-σιγά σε μία λογική του να σκεφτούμε τι θα θέλαμε να βάλουμε σε μία περίσταση, θα δούμε ότι. οι επιλογές και η τελική μας εικόνα θα είναι πολύ καλύτερα και εμείς θα αισθανόμαστε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Εγώ συστήνω σε όσους με ρωτούν, αν κάποια στιγμή έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο, καλή διάθεση και είναι πιο χαλαροί, να κάνουν ένα παιχνίδι στην ντουλάπα τους: να δοκιμάσουν 2-3 εικόνες και να τις έχουν και έτοιμες για να μην ψάχνουν τελευταίο: στιγμή. Γιατί αν έχουμε επιλέξει κάτι με καλή διάθεση κάποια στιγμή που είμαστε χαλαροί, θα το αξιοποιήσουμε και σε μία περίσταση που δεν θα έχουμε χρόνο και όρεξη και θα μας φτιάξει τη διάθεση» εξήγησε στο 7μέρες tv.

Τραγικές ώρες για την Εύη Βατίδου! Ο θάνατος που την τσάκισε…
Share