Σάλος με πασίγνωστη ηθοποιό! Χαϊδεύει και φιλάει στο στόμα... 15χρονο! Βίντεο ντοκουμέντο

Σάλος με πασίγνωστη ηθοποιό! Χαϊδεύει και φιλάει στο στόμα... 15χρονο! Βίντεο ντοκουμέντο
Εσείς βρίσκετε κατακριτέα τη συμπεριφορά της;

Ένα παλιό βίντεο, στο οποίο η διάσημη ηθοποιός Demi Moore - σε εξαιρετικά νεαρή ηλικία - φαίνεται να χαϊδεύει και να φιλάει στο στόμα ένα 15χρονο αγόρι κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας πλήθος σχολίων από χρήστες των social media. διαβάστε παρακάτω...

Ελλάδα έχεις ταλέντο: Το ταλέντο που έκανε τον Σάκη Τανιμανίδη να “λυγίσει”

Το ενδιαφέρον για το βίντεο (το οποίο είχε κυκλοφορήσει και παλιότερα) «αναζωπυρώθηκε» εξαιτίας του κλίματος που επικρατεί σήμερα στον κόσμο της showbiz, στον απόηχο των σκανδάλων σεξουαλικής παρενόχλησης του Χάρβεϊ Γουάινστιν και του Κέβιν Σπέισι. Με αυτά τα δύο τεράστια ονόματα του Χόλιγουντ να βρίσκονται στο επίκεντρο ενός «χειμάρρου» καταγγελιών από ενήλικα και ανήλικα θύματα, η παλαιότερη συμπεριφορά δεκάδων σταρ έχει μπει στο «μικροσκόπιο» και επανεξετάζεται με βάση τα νέα δεδομένα πολιτικής ορθότητας.



Η συνάντηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με γνωστή παρουσιάστρια! Η φωτογραφία που τους «πρόδωσε»

Σύμφωνα με την MailOnline, το επίμαχο βίντεο τραβήχτηκε το 1982, όταν η Moore ήταν μόλις 19 ετών, τη βραδιά των γενεθλίων του 15χρονου συμπρωταγωνιστή της στη σειρά General Hospital, Philip Tanzini. Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube το 2012 και έχει συγκεντρώσει 6,5 εκατομμύρια προβολές. Κατά τη διάρκεια του πεντάλεπτου κλιπ, η νεαρή ηθοποιός φιλάει τον Tanzini στο στόμα σε τρεις ξεχωριστές στιγμές (1:22, 1:49 και 4:36).

Η Moore λέει επανειλημμένα στην κάμερα ότι λατρεύει τον Tanzini: «Αγαπώ τον Phillip με όλη μου την καρδιά, είναι ο μόνος άνδρας που αγαπώ. Είναι από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους, είναι εκπληκτικός και τον λατρεύω», λέει η σταρ ξανά και ξανά. Επίσης, σε κάποιο σημείο του βίντεο λέει αστειευόμενη ότι θέλει να παντρευτεί το αγόρι (παρότι εκείνη την περίοδο ήταν ήδη παντρεμένη με τον πρώτο της άνδρα, Freddy Moore).

Μετά την επιτυχία του General Hospital, η Moore απέκτησε μια άκρως επιτυχημένη καριέρα, όπως όλοι γνωρίζουμε.



Ο Tanzini, σύμφωνα με την Independent δεν κατάφερε ποτέ να διαπρέψει στο Χόλιγουντ και εργάζεται κυρίως κάνοντας σπικάζ για διαφημιστικά.

My Style Rocks: H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε τον λόγο που είπε «ναι» στο παιχνίδι!

Το βίντεο έχει διχάσει κυριολεκτικά τον κόσμο του Ίντερνετ. Πιο συγκεκριμένα μια μεγάλη μερίδα του κόσμου καταδικάζει την συμπεριφορά της ηθοποιού, επισημαίνοντας ότι ήταν εξαιρετικά ανάρμοστο να «ερωτοτροπεί» με ένα 15χρονο, ενώ άλλοι βρίσκουν απόλυτα νορμάλ και αθώα την συμπεριφορά της, λέγοντας ότι η πολιτική ορθότητα έχει οδηγήσει σε ένα «κυνήγι μαγισσών» τον κόσμο του διαδικτύου.



protothema.gr