«Δύο φορές μας έχει γίνει επίσημα πρόταση για την Eurovision και τις δύο αρνηθήκαμε»! Απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστο τραγουδιστή!

«Δύο φορές μας έχει γίνει επίσημα πρόταση για την Eurovision και τις δύο αρνηθήκαμε»! Απίστευτη αποκάλυψη από πασίγνωστο τραγουδιστή!
Τον γύρο του διαδικτύου έκαναν οι on camera δηλώσεις για το ότι οι ιθύνοντες της ΕΡΤ δυο φορές έκαναν πρόταση για την Eurovision αλλά αρνήθηκε! My Style Rocks: H Αλεξάνδρα Κατσαϊτη άνοιξε τα χαρτιά της και αποκάλυψε τον λόγο που είπε «ναι» στο παιχνίδι!

Και μπορεί να έχει ακουστεί ότι οι Onirama θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision, όμως η μπάντα έχει δεχτεί δύο φορές πρόταση, την οποία απέρριψε, όπως ανέφερε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο Μακεδονία TV και στην εκπομπή «Όλα καλά»! Διαβάστε παρακάτω...

«Δύο φορές μας έχει γίνει επίσημα πρόταση για τη Eurovision. Ήταν σχετικά στις αρχές μας. Εμείς τότε επειδή «χτίζαμε» την καριέρα μας εδώ και το ρεπερτόριο μας και τις εμφανίσεις μας, θέλαμε να ασχοληθούμε με αυτό. Και τις δύο φορές αρνηθήκαμε να μπούμε σε οποιαδήποτε περαιτέρω διαδικασία για αυτό το λόγο. Ήταν το «χτίσιμο» της αρχής και δεν θέλαμε να μπλέξουμε με αυτό» είπε ο τραγουδιστής του συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης!

Έκπληξη! Σε προχωρημένη εγκυμοσύνη αγαπημένη τραγουδίστρια! Το αποκάλυψε με σούπερ φουσκωμένη κοιλίτσα…

Δείτε το βίντεο:

Πρωινό: Η δημόσια συγγνώμη του Γεωργαντά στον Πίντζη και η προσβολή στον Ζαμπίδη! (Βίντεο)

https://www.youtube.com/watch?v=4LKUGpF-AhU