Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκαρισμένη η Ελένη Μενεγάκη με τα προβλήματα σε Νέα Πέραμο και Μάνδρα από την κακοκαιρία! Τι είπε στην εκπομπή της; (Βίντεο)

meneg
News 15.11.2017 13:42

Tα πολύ σοβαρά προβλήματα που προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση που έπληξε τα ξημερώματα την Νέα Πέραμο, την Μάνδρα και τα Μέγαρα σχολίασε μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Η βιβλική καταστροφή είχε ως αποτέλεσμα τρεις άνθρωποι να χάσουν τη ζωή τους και τέσσερις ακόμα να αγνοούνται. Διαβάστε παρακάτω...

Επιπλέον, δύο άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με υποθερμία, σπίτια πλημμύρισαν , δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και οδηγοί αλλά και κάτοικοι έμειναν εγκλωβισμένοι επί ώρες στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους!

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο: Η διαγωνιζόμενη που έκανε τη Μαρία Μπακοδήμου να πατήσει το Golden Buzzer! (Βίντεο)

Σοκαρισμένη από τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες, η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε σήμερα την εκπομπή της αναφερόμενη στην βιβλική αυτή καταστροφή.

My Style Rocks: Το T9 έκανε την Βρισήιδα να γράψει κάτι άλλο από αυτό που ήθελε! Η «Συγγνώμη» και η απολογία της για το λάθος!

"Πώς είναι δυνατόν να γίνουν τόσες ζημιές και να χαθούν ανθρώπινες ζωές από μια πολύ έντονη νεροποντή;", αναρωτήθηκε ενώ στη συνέχεια με ρεπορτάζ οι συνεργάτες της μετέφεραν τα τελευταία νέα.

Λιώσαμε! Ο 18 μηνών γιος της Κατερίνας Καραβάτου την βοηθά στις δουλειές του σπιτιού! Η τρυφερή φωτογραφία στα social media!

Δείτε το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=u0ZlsFfUrSQ

 

Share