Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήρε τη Λάουρα μαζί της στο θέατρο! Το αποκάλυψε on air...(Βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι λόγος που δεν πήρε τη Λάουρα μαζί της στο θέατρο! Το αποκάλυψε on air...(Βίντεο)
News 16.11.2017 15:52

Στη σημερινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης ήταν καλεσμένοι της παρουσιάστριας και μίλησαν εκτενώς για την παράστασή τους. Δείτε ακόμη: Αδιανόητη γκάφα του Χαϊκάλη! Νόμισε ότι δεν ήταν στον αέρα και είπε στην Ελένη… (Βίντεο)


Το σπαρταριστό δίδυμο επέστρεψε μετά από 10 χρόνια με την παράσταση «Ψέμα στο Ψέμα», στο θέατρο Μουσούρη. Η Ελένη Μενεγάκη είπε στους καλεσμένους της πως απόλαυσε απόλυτα την παράστασή τους καθώς γέλασε πολύ.

«Έφυγα άλλος άνθρωπος από εκεί», ανέφερε και αποκάλυψε για την κόρη της Λάουρα: «Βέβαια, να ενημερώσω, επειδή σκεφτόμουν να πάρω την κόρη μου μαζί… Πέφτουν και κάποια Γαλλικά. Έλεγα αφού ωραία κωμωδία είναι μήπως να την πάρω και την κόρη μου 13 χρονών μαζί να γελάσουμε;». Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έξω φρενών η Κόνι Μεταξά στο Πρωινό! Η ερώτηση που την έβγαλε εκτός ορίων! «Είναι παγίδα…» (Βίντεο)

Από την πλευρά τους οι ηθοποιοί εξήγησαν πως παίζει ρόλο ο τρόπος που λέγονται οι βωμολοχίες στη συγκεκριμένη παράσταση στέκουν δραματουργιά, ενώ δεν είναι προσβλητικές. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Δείτε ακόμη: Έδωσαν «στεγνά» την Μενεγάκη on air! «Δεν θα παίξει ποτέ αυτό!» – Η αποκάλυψη που την έφερε σε αμηχανία! (Βίντεο)peoplegreece.com
Share