Πέμπτη, 30 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Κέβιν Σπέισι: 20 νέες καταγγελίες για παρενόχληση νέων ανδρών στο θέατρο!

Κέβιν Σπέισι: 20 νέες καταγγελίες για παρενόχληση νέων ανδρών στο θέατρο!
News 16.11.2017 17:14

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι καταγγελίες για τον Κέβιν Σπέισι. Το θέατρο Old Vic, στο οποίο ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής, δέχθηκε 20 προσωπικές μαρτυρίες για ανάρμοστη συμπεριφορά.


Το θέατρο ξεκίνησε έρευνα, μετά τις καταγγελίες ότι ο διάσημος ηθοποιός είχε παρενοχλήσει σεξουαλικά νέους άνδρες κατά τη διάρκεια της θητείας του. Κατά τη διάρκεια της έρευνας, 20 άτομα ανέφεραν περιστατικά ανάρμοστης συμπεριφοράς, μέχρι το 2013.

Το Old Vic ανακοίνωσε ότι η «λατρεία της προσωπικότητας» που υπήρχε γύρω από τον Σπέισι, ως σκηνοθέτη, η διασημότητά του και η κοινωνική του θέση εμπόδιζαν το προσωπικό και τους ηθοποιούς, ιδιαίτερα τους νεότερους να μιλήσουν. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Αυτός είναι ο λόγος που δεν πήρε τη Λάουρα μαζί της στο θέατρο! Το αποκάλυψε on air…(Βίντεο)

«Λειτουργούσε χωρίς επαρκή λογοδοσία»

«Παρότι υπήρχε η δυνατότητα για τέτοιες διαδικασίες, όσοι επλήγησαν υποστηρίζουν ότι αισθάνονταν ότι δεν μπορούσαν να εγείρουν ανησυχίες και ότι ο Κέβιν Σπέισι λειτουργούσε χωρίς επαρκή λογοδοσία. Αυτό είναι σαφώς απαράδεκτο και το Old Vic ζητά πραγματικά συγνώμη επειδή δεν δημιούργησε περιβάλλον ή κουλτούρα τέτοια, ώστε οι άνθρωποι να νιώθουν ότι μπορούν να μιλούν ελεύθερα», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το θέατρο.

Δείτε ακόμη: Πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Ο Λευτέρης Ελευθερίου σε σπάνια βραδινή έξοδο με την σύζυγό του!

Ο πρόεδρος του Old Vic Νικ Κλάρι απολογήθηκε σε «όλους εκείνους τους ανθρώπους που ένιωθαν ότι δεν μπορούν να μιλήσουν εκείνη τη στιγμή», ενώ χαρακτήρισε «απαράδεκτη» κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά.

Δείτε ακόμη: Η Αθηνά Οικονομάκου στην πιο τρυφερή εξομολόγηση για την εγκυμοσύνη της: «Αλλάζει η ζωή σου και τα βλέπεις όλα αλλιώς…»

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συγκεντρώθηκαν, κανένας δεν είχε διαμαρτυρηθεί για τον Κέβιν Σπέισι. Η πλειοψηφία των περιστατικών έλαβε χώρα πριν το 2009 και μόλις 2 εκδηλώθηκαν μετά. Παράλληλα, η διοίκηση του θεάτρου διευκρινίζει ότι δεν έχουν υπάρξει νομικές αξιώσεις, επίσημες διαμαρτυρίες, συμφωνίες διακανονισμού που να αφορούν τον ηθοποιό.
Share