Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου! Κόβεται το Nomads; Η δήλωση που προκάλεσε ερωτηματικά!

Nomads: Η ανακοίνωση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την Μαντώ Γαστεράτου! (Βίντεο)
News 18.11.2017 12:58
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από την καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει μαζί με τη Νάνσυ Αντωνίου, τον Γιώργο Λιανό και τον Παναγή Τζωρτζάτο αποκάλυψε πως σε λίγες μέρες επιστρέφει στην Ελλάδα! Δείτε ακόμη: Πασίγνωστη τραγουδίστρια ακυρώνει τις εμφανίσεις της με εντολή γιατρού! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Αν όμως γίνει αυτό, τι θα γίνει με το Nomads; Μια ανάρτησή του στο Ιnstagram προκάλεσε εύλογα ερωτηματικά σχετικά με το παιχνίδι, σε συνδυασμό με τα νούμερα τηλεθέασης που δεν είναι και τα καλύτερα! Διαβάστε παρακάτω...

Ο παρουσιαστής προ ημερών βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση με τους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής και τούς είπε πως σε λίγες ημέρες... επιστρέφει!

Δείτε ακόμη: Στόλισε για Χριστούγεννα η Νικολέτα Ράλλη! Το εντυπωσιακό δέντρο και η μικρή «κυρία» που έκλεψε την παράσταση!

Ωστόσο, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε πως το «επιστρέφω σε λίγες μέρες» του Γρηγόρη δεν είναι και τόσο... άμεσο αφού ο σταθμός κατέστησε σαφές πως το παιχνίδι επιβίωσης ρίχνει οριστικά αυλαία στις 21 Δεκεμβρίου!

Δείτε ακόμη: Ήρθαν τα Χριστούγεννα για την Ελένη Τσολάκη και τον Παύλο Πετρουλάκη! Ο εντυπωσιακός στολισμός στο σπίτι τους!
Share