Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου - Φίλιππου Μιχόπουλου: Ο ρομαντικός στολισμός και το «βέτο» της νύφης! Τι ζήτησε να μην υπάρχει στην δεξίωση;

oiko
News 19.11.2017 12:22

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο, λίγο πριν υποδεχτούν το πρώτο τους παιδάκι.

Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στον τόπο καταγωγής τη Αθηνάς, το Γύθειο έχοντας στο πλευρό τους ελάχιστα άτομα. Διαβάστε παρακάτω...

Στον γάμο παρευρέθηκαν ελάχιστοι φίλοι και στενοί συγγενείς του ζευγαριού.


  • Γράφει η Λίλη Αγγελοπούλου


Μάρτυρες στο γάμο του ζευγαριού ήταν η Νίκη Παλλικαράκη από την πλευρά της Αθηνάς και ο Μιχάλης Νέζης από τον Φίλιπππο Μιχόπουλο.Η Βάσω Λασκαράκη, με την οποία και είναι πολύ στενές φίλες θα παντρέψει την Αθηνά στο θρησκευτικό της γάμο ενώ σύμφωνα με φήμες θα βαφτίσει και τον καρπό του έρωτά της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Δείτε ακόμη: Η πρώτη ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Με ποιους είχε σχέσεις πριν τον Φίλιππο Μιχόπουλο! Ειδικά με τον τρίτο θα πάθετε εγκεφαλικό!Εμείς στο YouWeekly.gr ψάξαμε και βρήκαμε όλες τις λεπτομέρειες για την δεξίωση!

Τον στολισμό είχε αναλάβει γνωστή εταιρία της Λακωνίας και η Αθηνά ήταν πολύ εύκολη πελάτισσα!

Το μόνο που ζήτησε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ήταν όλος ο στολισμός να είναι αποκλειστικά με φρέσκα λουλούδια και να τηρηθεί πλήρης διακριτικότητα. Ωστόσο, ουδέν κρυπτόν από εμάς!Μάθαμε λοιπόν ότι το γεύμα μετά τον γάμο έγινε σε εστιατόριο του Έλου, το οποίο και είναι ένα πολύ μικρό χωριό 43 λεπτά έξω από την Σπάρτη! Όπως καταλαβαίνετε, ήταν η ιδανική τοποθεσία για την μέλλουσα μανούλα η οποία και δεν ήθελε να τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας!

Το θέμα της διακόσμησης ήταν το σάπιο μήλο και στους ίδιους τόνους ήταν μέχρι και το φόρεμα της νύφης! Δείτε εδώ το νυφικό της Αθηνάς

Τα λουλούδια που επέλεξε η Αθηνά ήταν τα τριαντάφυλλα και το όλο κλίμα ήταν πολύ ρομαντικό! Το εστιατόριο είχε θέα το απέραντο γαλάζιο που συνδυαζόταν άψογα με... τα λευκά τραπεζόμαντηλα που είχε επιλέξει η Αθηνά για να «ντύσει» τον χώρο της δεξίωσης!

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Πώς ήταν τότε και πώς είναι τώρα! Οι κιτς εμφανίσεις και η αναβάθμιση σε στιλάτη μανούλα

Όλα ήταν πολύ απλά ωστόσο οι καλεσμένοι εντυπωσιάστηκαν με τα δεκάδες λαμπιόνια που ξεκίνησαν να φωτίζουν το εστιατόριο μόλις έπεσε η νύχτα!

Δείτε ακόμη: Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Οι μπότες που επέλεξε η ηθοποιός για τον γάμο της! Δεν φαντάζεστε πόσο κοστίζουν!

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφαλίσαμε για εσάς:Δείτε ακόμη: Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου – Φίλιππου Μιχόπουλου: Όλες οι φωτογραφίες από το bachelor party της ηθοποιού! Δείτε τις για πρώτη φορά!Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό μήνυμα του αδερφού της λίγο μετά τον γάμο της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο!Είναι γεγονός! Παντρεύτηκε σήμερα η Αθηνά Οικονομάκου! Δείτε για πρώτη φορά προσκλητήριο και βέρες!

Share