Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Αποκλειστικό! Γάμος Αθηνάς Οικονομάκου: Τα πανάκριβα μπουκάλια που άνοιξε ο Μιχόπουλος για χάρη της εγκυμονούσας ηθοποιού και όλα όσα έγιναν στο bachelor πάρτι του ζευγαριού!

oikonomakou-mixopoulos
News 20.11.2017 08:46

O γάμος που όλοι περίμεναν έγινε και έγινε κρυφά κι εγώ, μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr, θα μοιραστώ μαζί σας κάποια πράγματα και γεγονότα από την πιο σημαντική στιγμή στην ζωή της Αθηνάς Οικονομάκου που κανείς δεν γνωρίζει.

Αρχικά, ο γάμος έγινε το Σάββατο 18 Νοεμβρίου στην γενέτηρά της ηθοποιού, το Γύθειο, όπου και βρέθηκαν εκεί εκτός από τους συγγενείς της και κάποιοι στενοί φίλοι (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες). Πριν από τον γάμο όμως, το προηγούμενο βράδυ, δηλαδή, το βράδυ της Παρασκευής 17 Νοεμβρίου η Αθηνά έκανε ένα bachelor πάρτι και εγώ ξέρω με κάθε λεπτομέρεια τι έγινε την βραδιά εκείνη και θα σας τα αποκαλύψω ευθύς αμέσως μέσα από το blog μου, Τάδε Effie και το Youweekly.gr. διαβάστε παρακάτω...Αθηνά Οικονομάκου: Η ανάρτηση – κατάθεση ψυχής στο instagram και το δημόσιο «σ’αγαπώ» στον άντρα της μετά τον γάμο!

To μαγαζί που επέλεξε η Αθηνά για να γιορτάσει το γεγονός αυτό με τους συγγενείς και φίλους της ήταν το Prime All Day Coffee Bar, ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά του Γυθείου και συγκεκριμένα βρίσκεται στην Σκάλα Λακωνίας, το οποίο και ανήκει σε μια πολύ καλή της φίλη από το σχολείο, με την οποία διατηρεί στενές σχέσεις από τότε έως και σήμερα.

Η Αθηνά Οικονομάκου με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και την μητέρα της έφτασαν στο μαγαζί κατά τις... διαβάστε την συνέχεια στο Tαδε Effie

Share