My Style Rocks: H Ραμόνα μιλάει για το bullying και τον ρατσισμό που έχε δεχτεί! «Με έχουν βρίσει κορίτσια...»

My Style Rocks: H Ραμόνα μιλάει για το bullying και τον ρατσισμό που έχε δεχτεί! «Με έχουν βρίσει κορίτσια...»
Μια συνέντευξη όπου μίλησε για όλους και για όλα έδωσε η Ραμόνα Βλαντή η οποία φέτος έγινε γνωστή από την παρουσία της στο My Style Rocks. Δείτε ακόμη: My Style Rocks: Σε αισθητικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η νέα αλλαγή που δεν θα παρατηρήσει σχεδόν κανείς…

Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στη ζωή στην Ελλάδα αλλά και τον ρατσισμό που ποτέ δεν βίωσε. Διαβάστε παρακάτω....

«Δεν περίμενα τέτοια απήχηση. Με ρωτούσαν συνέχεια αν έχω βιώσει ρατσισμό στην Ελλάδα, αλλά δεν έχω νιώσει ποτέ κάτι τέτοιο. Με έχουν βρίσει κορίτσια από τη χώρα μου και υπήρχαν Ελληνίδες που με στήριζαν. Ο μόνος φόβος μου για το παιχνίδι είναι ότι είμαι αλλοδαπή και δεν μιλάω καλά ελληνικά. Χαίρομαι που επιβεβαιώνεται ότι οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές» είπε η Ραμόνα Βλαντή στο People.

Δείτε ακόμη: Full in love η Μαριέττα Χρουσαλά! Η τρυφερή φωτογραφία στο πλευρό του Λέωντα Πατσίτσα στον όγδοο μήνα εγκυμοσύνης!



Δείτε ακόμη: Η Ραμόνα από το My Style Rocks κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνια ελληνικού οίκου μόδας! Το ασύλληπτο backstage video!