Ερωτευμένος ξανά ο Γιώργος Σαμπάνης! Η καλλονή που του έκλεψε την καρδιά και οι πρώτες του δηλώσεις! (Βίντεο)

Ερωτευμένος ξανά ο Γιώργος Σαμπάνης! Η καλλονή που του έκλεψε την καρδιά και οι πρώτες του δηλώσεις! (Βίντεο)

Τον έρωτα στα μάτια μελαχρινής εντυπωσιακής χορεύτριας από το μπαλέτο του φέρεται να έχει βρει ο Γιώργος Σαμπάνης, με τον ίδιο να παίρνει θέση για όσα λέγονται για την προσωπική του ζωή.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, εδώ και οκτώ μήνες, ο δημοφιλής τραγουδιστής είναι ζευγάρι με την 26χρονη Έλενα, μία επαγγελματία χορεύτρια από την Θεσσαλονίκη, η οποία είναι μεταξύ των κοριτσιών που τον πλαισιώνουν στις live εμφανίσεις του, ενώ έχει περπατήσει και σε πασαρέλα της Kathy Heyndels.

Κατά την εφημερίδα, αν και ο Γιώργος και η Έλενα προσπαθούν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, «προδόθηκαν» από κάποια διήμερα το καλοκαίρι, οπότε και εθεάθησαν σε απομονωμένες πλαζ, ενώ τον Ιούλιο πέταξαν μαζί για Ιταλία. Διαβάστε παρακάτω...

My Style Rocks: H Ραμόνα μιλάει για το bullying και τον ρατσισμό που έχε δεχτεί! «Με έχουν βρίσει κορίτσια…»

«Δεν είμαι στην φάση πια να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, με πιάνει το στομάχι μου, δεν αντέχω καθόλου!», ανέφερε ο τραγουδιστής, o οποίος το καλοκαίρι είχε απαθανατιστεί σε τρυφερά ενσταντανέ μέσα στη θάλασσα, στην κάμερα της εκπομπής Το Πρω1νό και, όλο νόημα, πρόσθεσε: «προτιμώ να είμαι παντελώς μόνος μου!».

My Style Rocks: Σε αισθητικό η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου! Η νέα αλλαγή που δεν θα παρατηρήσει σχεδόν κανείς…




«Απαιτώ να αφαιρούνται οι γυμνές σκηνές μου από την τηλεόραση ή τον κινηματογράφο γιατί…» Ασύλληπτες δηλώσεις πασίγνωστου ηθοποιού!


peoplegreece.com