Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Τσακώθηκαν Ραμόνα - Βρισηίδα στα παρασκήνια του My style rocks! Το βίντεο που τις καίει...

Τσακώθηκαν Ραμόνα - Βρισηίδα στα παρασκήνια του My style rocks! Το βίντεο που τις καίει...
News 21.11.2017 16:17

Ο κακός χαμός δεν γίνεται μόνο μπροστά στις κάμερες αλλά και στα παρασκήνια!

Οι παίκτριες του My style rocks τσακώνονται και εκτός πλατό!

«Να εκνευρίζομαι μόνη μου; Δεν είχα λόγο. Αφού μου είπανε καλά λόγια και αναγνωρίσανε την δημιουργικότητα κτλ, δεν υπάρχει λόγος. Τι να μαλώνω μόνη μου; Τρελή είμαι;» είπε η Ραμόνα της είπαν ότι είναι πιο ήρεμη το τελευταίο διάστημα. Διαβάστε παρακάτω...

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Κάνουν πρόβα για γονείς! Οι χριστουγεννιάτικες αγορές και οι γλυκές αγκαλίτσες!

Όταν ρωτήθηκε για την εμφάνιση της Βρισηίδας Ανδριώτου και την εμφάνισή της στο χθεσινό επεισόδιο στο οποίο η Ραμόνα την ρώτησε αν ντύνεται μόνη της, η παίκτρια του My style rocks, είπε: «Είπα ότι είναι πάρα πολύ ωραίο αυτό. Δεν ξέρω αν το έκανες μόνη σου ή σε βοήθησε κάποιος. Δεν εννοούσα μόνο στυλίστας, εννοούσα και μια φίλη της».

Αν μάθαινε ότι άλλες κοπέλες χρησιμοποιούν στυλίστες, πώς θα αντιδρούσε; «Εννοείται ότι θα με ενοχλούσε. Θα με ενοχλούσε γιατί... Εγώ τι κάνω; Να πάω να πάρω κι εγώ μια κούκλα από το συγκεκριμένο μαγαζί που ψωνίζουν οι περισσότερες, έτσι όπως είναι εκεί από στυλίστες γιατί ένα μαγαζί το επιμελούνται στυλίστες , να το πάρω, έτοιμη δουλειά είναι δηλαδή και να έρθω κι εγώ στην εκπομπή και να λέω εντάξει τι ωραία... Ας πούμε ο μπερές... Εμένα μου είχε πει σε μια εμφάνισή μου ότι δεν της αρέσει ο μπερές. Και ξαφνικά την βλέπω με μπερέ»

Η Ευαγγελία Αραβανή εξηγεί τους λόγους που δεν παρουσίασε τελικά το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αλλά το «My style rocks»!

Εκεί ήταν που αντέδρασε η Βρισηίδα που καθόταν λίγο πιο εκεί και ετοιμαζόταν και της είπε ότι ποτέ δεν είπε ότι δεν της αρέσει ο μπερές. Η Ραμόνα εκνευρίστηκε που την διέκοψε και της είπε: «Μπορώ να μιλήσω εγώ τώρα; Άμα θες να μιλήσεις μετά...» Δείτε όσα συνέβησαν στο βίντεο που ακολουθεί:

H Nαταλία Δραγούμη απολογείται για την γκάφα που έκανε με την εγκυμοσύνη της Οικονομάκου: «Στεναχωρέθηκα που το έκανα! Εξαπατήθηκα…» 

Share