Σάββατο, 10 Απριλίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Οι πρώτες δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή μετά την διάρρηξη της βίλας της με τον Ντέμη! «Το πιο σοβαρό για μένα είναι...»

DES
News 22.11.2017 08:55

Για την διάρρηξη της βίλας της μίλησε στην κάμερα του Happy Day η Δέσποινα Βανδή, η οποία έσπασε την σιωπή της για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε. Δείτε ακόμη: Ανακαινίζει το σπίτι της στην Άνδρο η Ελένη Μενεγάκη! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του που ζαλίζουν!

Η ίδια, αναφέρθηκε σε όλα χωρίς περιστροφές και οι δηλώσεις της αναμένεται να συζητηθούν ιδιαίτερα. Διαβάστε παρακάτω...

«Ήταν μια δύσκολη κατάσταση, αλλά ζούμε σε μια εποχή που τα πράγματα είναι δύσκολα. Συμβαίνουν πολύ χειρότερα πράγματα. Άσχημο ήταν, αλλά αντιμετωπίσιμο. Το πιο σοβαρό για μένα, είναι ότι είναι καλά ο άντρας μου και τα παιδιά μου.»

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει η Ανθή Βούλγαρη για τον όγκο στο κεφάλι! «Έπαθα επιληπτική κρίση και…»Δείτε ακόμη: Nomads: O παίκτης που έβγαλαν στον τάκο οι Ωκεανοί και το κράξιμο του Πίντζη! Ποιος κέρδισε την ατομική ασυλία; (Βίντεο)

«Η εικόνα ήταν αγριευτική. Το ξεπεράσαμε γρήγορα.Ας μη το δραματοποιήσουμε. Θεωρώ πολύ πιο δύσκολο αυτό που είχε αντιμετωπίσει η οικογένεια που το παιδί της δολοφονήθηκε για 20 ευρώ. Σε κανέναν εύχομαι να μη συμβαίνει. Θεωρώ πως όταν κάνεις κακό πάντα επιστρέφει, όπως και το αντίθετο», είπε, μεταξύ άλλων, η Δέσποινα Βανδή.

Share